Ovan srecan, Strelac raspolozen, Skorpija i Lav u ljubavi…

Ovan srecan, Strelac raspolozen, Skorpija i Lav u ljubavi…

1. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate se dobro  i nemate nista da zemerate, niti da se zalite.Od vas  se samo ocekuje da nastavite u istom ritmu i da budete zadovoljni. Krajem sedmice vas savetujemo na oprez. Neko ce nastojati da vam pokvari raspolozenje.

 

BIK

U velikoj ste novcanoj krizi, a vec imate nekih dugova.Nasli ste se u dilemi da se ne mozete snaci a morate da premostite ove dane, kako god znate.  Poceli ste se ponasati nezrelo, a to nije u skladu sa vasim godinama.

 

BLIZANCI

Zalite se mada ne biste morali, ali ni trebali, cak i da imate razlog.  U sustini i nemate ga, kada pogledate kako zivi vasa okolina.Ovih dana cete morati da budete razumni i da se ne zalite, nego da raspolazete kako znate.

 

RAK

Nalazite se na sredini, kako god se uzme u obzir vasa uloga. Ponasate se kao da ste most i gde god je krizno, vi resavate probleme.Partner je svalio na vasa pleca sav teret i vase veze i zajednickog zivota.

 

LAV

Srecno ste zaljubljeni i mozete se pohavaliti svojom srecom. Vasoj okolini to bas ne prija, jer ste bili dugo pod njihovim uticajem.Sada ste se osmelili i radite sta vam volja.  U ljubavi ste sa jednom skorpijom i naredni dani bice prelepi.

 

DEVICA

Samo od vas sve zavisi, pa i to kako cete dalje. Vreme je da sami donesete neke vazne odluke i da se pomire sa njima bas svi. Kako vasa okolina, tako i vas partner. U narednim danima imacete nesuglasice sa svima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2