Bik raspolozen, Skorpiji stize novac Ribama i Devicama slede najvece promene..

Bik raspolozen, Skorpiji stize novac Ribama i Devicama slede najvece promene..

4. kolovoza 2023. 0 By Maja

OVAN

Prvi dani avgusta mjeseca vama ne donose neke velike promjene, ali one kao da vam trenutno nisu ni potrebne. Zadovoljni ste sa desavanjima kakva su trenutni i nista ne moze da vas izbaci iz takta. Nista vase dobro raspolozenje nece moci narusiti.

 

BIK

Prati vas dobro raspolozenje koje niko i nista nece moci da narusi. Prate vas sretni dani i naravno da cete uzivati u prvim danima mjeseca avgusta. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

BLIZANCI

U danima koji su pred vama ocekuju vas poslovni problemi, ali zato velika sreca na polju ljubavi. Vama ce na polju emocija u danima koji su pred vama mnogo toga da krene na bolje. Prvi dani mjeseca donose probleme na poslovnom polju, ali vi cete znati kako da se suocite sa njima.

 

RAK

Pred vama su predivna desavanja na poslovnom polju koja su vam i potrebna. Mnogo toga ce da vam krene na bolje jer vi cete imati priliku da poboljsate svoje finansije. Sve ce da vam krene na bolje.

 

LAV

Sreca vam je naklonjena na svim poljima vaseg zivota jer vi cete imati priliku da mnogo toga postignete. U danima koji su pred vama sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

DJEVICA

Promjene su pred vama koje vam samo veliku srecu donose. U danima koji su pred vama ocekuju vas novcani dobici koji ce vam stici u pravi cas. Vasoj sreci nece biti kraja jer ce sve da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2