Do 23. novembra je na snazi retrogradni Jupiter: Ovo je istina o svemu sto vas ceka u narednim mesecima!

Do 23. novembra je na snazi retrogradni Jupiter: Ovo je istina o svemu sto vas ceka u narednim mesecima!

2. kolovoza 2022. 0 By Maja

OVAN

U mjesecima koji su pred vama vi cete mnogo toga postici, posebno na poslovnom polju vas ocekuje velika sreca. Napokon cete uspjeti da ostvarite svoje poslovne snove i planove koje vec dugo vremena imate. Na polju ljubavi nece biti velikih promjena.

 

BIK

Ocekuju vas desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer pred vama su promjene koje ce vam znaciti mnogo. Ocekuju vas sretna desavanja na svim poljima vaseg zivota. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

BLIZANCI

Sreca vam je naklonjena, ali srecu koja je pred vama za vrijeme retrogradnog jupitera vi ste iskreno zasluzili. Na poslovnom polju sve ce da vam krene na bolje ali i na polju ljubavi vi cete samo za iskrenu srecu znati. Vrijeme ce biti za veliku srecu.

 

RAK

Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose jer pred vama su promjene koje ce vam znaciti mnogo. Na poslovnom polju sve ce biti onako kako ste zeljeli, ali i na polju ljubavi sve ce da vam krene na bolje. Sreca je na vasoj strani.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Ocekuju vas promjene na poslovnom polju koje su vam i potrebne jer pred vama je samo velika sreca. Sve ce da vam krene onako kako ste se nadali da ce biti.

 

DJEVICA

Novcani dobici vas ocekuju koji ce vam donijeti promjene kao nikad do sada. Vi cete napokon imati veliki uspjeh kakvom ste se i nadali. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli, ali tolikoj sreci se ni sami niste mogli nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2