Evo koji zodijaci ce IMATI SUSRET sa SRODNOM DUSOM!

Evo koji zodijaci ce IMATI SUSRET sa SRODNOM DUSOM!

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

BIK

Slobodni bikovi su u zadnje vrijeme vidjeli mnogo tuge i razocarenja. Sav vas trud da sacuvate voljenu osobu je bio uzalud. Nije do vas, greske leze kod vaseg bivseg partnera. Mozda ste jednim dijelom i sami krivi sto se sve odvijalo kako ne treba. Vasa krivica u svemu tome je bila sto ste vi bili predobri.

Bili ste predobri za osobu koja nije znala cijeniti vasu iskrenu ljubav i vasu paznju koju ste nesebicno pruzali. Zeljeli ste sve najbolje, ali vama je bivsi partner vratio razocarenjem koje vi niste zasluzili.

Vase namjere su bile samo dobre, ali vas bivsi partner ce jos zazaliti kada primjeti kakvog dijamanta je izgubio. Za njegovo kajanje ce biti kasno, jer vas ocekuje susret sa osobom koja ce znati da cijeni vasu iskrenu ljubav. Vi cete upoznati oosbu koja ce ciniti sve kako bi vi bili sretni. Prepoznati ce u vama vase dobro i iskreno srce.

Vas ocekuje susret sa srodnom dusom prije nego sto ste to ocekivali. Dolazi vrijeme u kojem cete vi biti samo sretni. Necemo da se lazemo, vi ste tu srecu iskreno zasluzili.

 

VAGA

Niko ne bi mogao toliko puta da opsuje svoju dobrotu kao sto bi to mogli vi. Ali vi ste se poceli miriti sa cinjenicom da vas bivsi partner nije bio osoba za vas. Ulagali ste svoje dragocjeno vrijeme kako bi vasem partneru donijeli samo srecu. Zauzvrat ste dobili ponizenje od osobe koja nije zasluzila nista.

Vase srce je predobro i vi ste uvijek pokusavali da spasite sto se spasiti da. Ali vasem bivsem partneru je sve bilo prece osim vas. Za sve je pronalazio vrijeme, ali za vas najmanje. Vi to niste zasluzili.

Vi ste zasluzili iskrenu ljubav i osobu koja ce znati da cijeni vase dobro srce. Uskoro slijedi susret sa osobom koja ce  postati vas zivotni pratioc. Ta osoba ce biti sve sto ste zamisljali. Vjerna, njezna i neko ko ce se uvijek zauzeti za vas.

Vas ocekuje susret sa vasom srodnom dusom koja ce vas cijeniti i postovati onako kako ste i zasluzili. Zaboravite na sve sto ste do sada znali o ljubavi, jer ce vam ova osoba pokazati sta znaci zaista biti iskreno voljen.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2