Rak ce biti srecan, Lav zaprosen,Skorpiji nesto posebno:Ko ce biti NAJTUZNIJI?

Rak ce biti srecan, Lav zaprosen,Skorpiji nesto posebno:Ko ce biti NAJTUZNIJI?

2. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete na emotivno polje jer ga dugo zapostavljate. Nije bas da ste ga zanemarili skroz, ali su vase obaveze prednjacile.Vreme je da se okrenete voljenom bicu koje je na ivici nerava.

 

BIK

Odlucicete se na veliki korak koji ce za vas biti i veliki rizik. Upali ste u besparicu a neke izdatke nikako necete moci da odlozite. Vas partner ne razume vase srce, ni vase korake. A ipak to cinite samo zbog njega.

 

BLIZANCI

Poceli ste da se ponasate jako lose i neraspolozeno.Vas partner ce samo posmatrati neko vreme. Ako se nastavite ponasati kao da ste pravo dete, partner ce da razmisli sta dalje. Presli ste granicu.

 

RAK

Konacno ste srecni i zadovoljni i da se zna  da je vasa ljubav pobedila. Bili ste uporni i svu zahvalnost  dugujete  svome strpljenju.Od vas se ocekuje da pokazete da sledi  novi korak i da cete biti pobedenik koji ce slaviti svoju ljubav.

 

LAV

Vasa ljubav ce biti i dalje prelepa, ali necete planirati nista. Ipak sledi vam vewliko izmnadjenje sa partnerove strane. Vama se sprema nesto sto niste ni pomislili da bi moglo, ali lepo. Bicete zaproseni, iznenada!

 

DEVICA

Sve vase misli su vezane u celini za vas zivot i partnera. Dali ste sve sto ste mogli, pa cak i vise. Period pred vama donosi nove lomove i vreme je da se dobro smislite. Vas partner ce da vas iznenadi jednom odlukom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2