SREDA ce biti dan da se obraduju DVA znaka na najposebniji nacin!

SREDA ce biti dan da se obraduju DVA znaka na najposebniji nacin!

2. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda ce ovaj dan da bude dan za izmirenje ili tek pomirenje sa situacijom. Vasa istina je takva da je morate da prihvatite . Jedan rak bi zeleo da ucestvuje u svemu i da vam pomogne da prebolite ono sto ce vas danas snaci.

 

SKORPIJA

Za svoje ciljeve vi ne birate sredstva, samo vam je vazno da se ostvare. Mislite da tako necete nikoga povrediti, ali verujte da hocete. Jedan  bik ce biti jako tuzan sto se ponasate kao da ste kraljica, a on sluga.

 

STRELAC

Moracete imati milosti na jedne oci i za jedno srce koje vas voli. Ne da vas samo jako voli, nego vas i moli. Zelece vasu ljubav i nece birati nacin kako da je zadobije. Srce ce vas voditi u smeru  na sve ili nista!

 

JARAC

Vreme je da zaigrate na poslednju kartu i na sve ili nista. Tzato cete biti okrenutio onoj koja vas je osvojuila i kojoj biste dali svoje srce.  Samo ce od vase hrabrosti i vase odluke da zavisi sve, pa zato necete oklevati da joj pridjete.

 

VODOLIJA

Znate sta vam je ciniti, ali vam nista nece vredeti. Vi ste uporni i tvrdoglavi i trudicete se maksimalno. Vreme je da se zna sta zelite i ko vas voli, i da budete uporni da vas primi u svoje srce.

 

RIBE

Znate ko vas voli i ko vam pruza svu ljubav sveta. Onako i bez ocekivanja da i vi uzvratite sve  sto mozete i koliko osecate. Cak i da vas volim vise nego vi njega, ne mozete se samo osloniti na njega.Kako delite osecanja, morate deliti i sve drugo, planove i korake.

Stranice: 1 2