Sta vam donosi PRVA POLOVINA AVGUSTA i kome ce ovo biti najlepsi period?

Sta vam donosi PRVA POLOVINA AVGUSTA i kome ce ovo biti najlepsi period?

4. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Mnogo ste se povukli u sebe, a to vam nikako nije dobro. Vreme je da otvorite srce i da se zna sta je ono sto ocekujete i cemu se mozete nadati. Mada cutite, vi ipak niste bez zelja, a vase nade su vezane za jednog bika.

 

BIK

Vasa  ljubav ce da bude uzorna, ali vas ce novcanik i dalje biti prazan. Vreme je da se snadjete  i da znate sta vam je ciniti. Vreme  je da budete  ozbiljni i odlucni i da pokazete da znate biti na visini zadatka.Morate se snaci kako da premostite ovaj period.

 

BLIZANCI

Naredne dane morate da planirate i da ne budete tako neodlucni. Zelite nesto i vec ste poceli da planirate.Prvo cete morati da sagledate svoje mogucnosti i da znate sta vam je  dostupno a sta ne.

 

RAK

Vec ste u opstom haosu i svi vasi koraci su vezani za vas put. Vreme je da se pakuju koferi i da tacno znate sta cete i kako. Jos niste odredili drustvo, ali niste ni mislili  ko bi vam bio najprikladniji saputnik.

 

LAV

Od vas se ceka da pokazete da ste neko na koga se partner moze osloniti.  Vreme je da zajedno uzivate u danima pred vama.Jos vaznije je da jedno drugome budete podrska i da se zna sta zelite  jedno od drugoga.

 

DEVICA

Mnogo cete raditi, ali samo da ne mislite na svoju trenutnu situaciju. Ona nece biti zadovoljavajuca i vreme je da se popravi. Umesto sto se iscrpljujete radom u ove tople dane, bolje je da otvorite razgovor sa partnerom i resite svoj problem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2