Zadnji letnji mesec moze da bude SUDBONOSAN za cak CETIRI ZNAKA, evo kakva ih sreca ocekuje…

Zadnji letnji mesec moze da bude SUDBONOSAN za cak CETIRI ZNAKA, evo kakva ih sreca ocekuje…

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja koja vam donose veliku srecu jer mnogo toga ce u ovom mjesecu da vam krene na bolje. Ocekuju vas promjene na poslovnom polju ali i velika sreca na polju ljubavi. Sve ce da vam krene onako kako ste ocekivali. Ovo je vas sretan mjesec.

 

BIK

Desavanja koja su pred vama donose vam promjene na poslovnom polju koje ce vam donijeti vece novcane dobitke. Horoskop kraljice Kleopatre otkriva da ce vama u ovom mjesecu sve da krene na bolje. Na polju ljubavi nece biti velikih promjena.

 

BLIZANCI

Pred vama su manji problemi na poslovnom polju, ali nista sto vi necete uspjeti rijesiti. Ocekuje vas period u kojem cete uspjeti da rijesite mnogo toga mada vam nece uvijek biti lako. Ali vi ste zodijak koji posjeduje snagu da se suprostavi najvecim izazovima.

 

RAK

Ovaj mjesec vama samo veliku srecu donosi jer mnogo toga ce da vam krene na bolje. Horoskop kraljice Kleopatre otkriva da ce ovo biti vas mjesec srece koji ce vam mnogo toga omoguciti. Sve ce da vam krene na bolje.

 

LAV

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku srecu koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su promjene kakvim ste se i nadali i koje ste ocekivali. Posebno na poslovnom polju sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

DJEVICA

Novcani dobici koji su pred vama donose vam veliku radost jer pred vama su promjene koje su vam i potrebne. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja ce vam samo od velike koristi biti. Pred vama je velika sreca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2