Horoskop boginje ljubavi otkriva sta vas ceka na polju ljubavi do kraja godine!

Horoskop boginje ljubavi otkriva sta vas ceka na polju ljubavi do kraja godine!

4. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Odavno se sklanjate u stranu, pustajuci svima drugima da vladaju. Zato uvek svi drugi imaju bolje od vas  i vase pozicije su daleko   losije. Boginja ljubavi vam savetujke da se pocnete boritri za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste poceli da se dozivate pameti i da pocinjete da se ponasate malo ozbiljnije.  Koliko ste ozbiljni tek ce se kasnije videti. Vrreme je da se zna sta cete preduzeti kao naredni korak. Vas partner ocekuje da vam on bude prioritet.

 

BLIZANCI

Vi ste jako sebicni, ili samo tako deluje. Zato ako mislite da nije tako, pokazite partneru  da gresi u proceni.  Boginja ljubavi vas upozorava da morate nesto i slagati, ali samo ako osecate da je u korist vase srece i ljubavi.

 

RAK

Imate mnogo toga da resite i mnogo da istrpite. Vreme je da se okrenete  malo lepsim stvarima i da ne mislite  sve negativno. Do kraja godine ostaje jos dosta vremena, taman da nadjete neke granice koje necete pomerati.

 

LAV

Vreme je da istrajete u nekom svome koraku koji ste poceli da pravite. Vasi koraci  ce se pokazati  kao ispravni ali i jako lepi. Zato zelite da se oni dese i sa partnerove strane.Vreme je da se vidi  koga volite i sta zelite.

 

DEVICA

Vreme je za jednu ozbiljnu vezu i da se okrenete u smeru  jedne veze. Za sada ste imali vise prolaznih avantura koje nisu dale rezultata.Do kraja godine cete  traziti ljubav svoga zivota, u nadi da ce ovog puta biti nesto trajnije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2