HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Nekome bi ovaj CETVRTAK mogao biti NAJLEPSI DAN u  zivotu!

HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Nekome bi ovaj CETVRTAK mogao biti NAJLEPSI DAN u zivotu!

3. kolovoza 2022. 0 By Lala

LAV

POSAO

Dragi lavovi, trenutno kao da niste zadovoljni sa vasim finansijama, malo cinite u zadnje vrijeme kako bi poboljsali vasu novcanu situaciju. Ukoliko zelite vise novca, morate vise i da potrudite. Neuspjesi koji su iza vas ne smiju da upravljaju vasim zivotom, vec se vi morate zauzeti da vam bude bolje.

Danas cete dobiti jednu poslovnu ponudu koja bi vam mogla donijeti veliko unapredjenje. Pred vama je jedan napet dan, ali ukoliko zelite promjene, danas je savrsen dan da se za njih zauzmete. Nema sumnje u to da ste vi hrabra i uporna osoba, ali proslost i novcani gubici vam ne daju mira. Potrudite se da okrenete list u svoju korist.

 

LJUBAV

ZA LAVOVE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je jedan dan u kojem vas ocekuje jedno predivno iznenadjenje od voljene osobe. Iskreno ste zasluzili svu tu paznuu koju cete dobiti, jer vi ste u najtezim trenucima bili velika podrska dragom bicu. Mada vas se ponekad cini da vas partner ne primjeti sta sve za njega cinite,  danas ce vam dokazati suprotno.

Vas ce voljena osoba mnogo iznenaditi, i vi cete samo blistati od srece. Savrsen dan je pred vama u koejem vas ocekuje nesto predivno, nesto cemu se nikada niste mogli nadati.

 

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Ljubavna sreca vam danas nije naklonjena, ali sve dok se vi vracate u proslost, ona to nece ni biti. Pred vama je dan u kojem cete upoznati jedno drago bice, ali vase srce nece moci biti osvojeno. Neko se mnogo trudi oko vas, ali vi se jos uvijek nadate promjenama sa bivsom ljubavi. To se nece desiti, zato krenite dalje i uzivajte u svom zivotu.

 

ZDRAVLJE

Vase zdravlje vas odlicno sluzi. Osim manje glavobolje koja ce proci skoro neprimjetno, vas nikakvi problemi na zdravstvenom polju ne ocekuju. Bicete puni elana i dobre energije,sto necete moci sakriti.

 

DJEVICA

POSAO

Drage djevice cetvrtak vam donosi priliku da se pokazete  na poslovnom polju. Pred vama ce zaista biti mnogo obaveza koje cete pokusati rijesiti, ali kraj poslovnog dana donosi i jedne predivne vijesti za vas. Pred vama ce biti ponuda za boljim radnim mjestom, jer vi ste se zaista dokazali kao posten i marljiv radnik.

Da li cete prihvatiti tu ponudu, naravno to je do vas. Vasa sreca je danas u vasim rukama i kakvu god odluku da donesete, donosite je za sebe.Pred vama je dan koji ce od vas zahtijevati mnogo, ali samo vi mozete znati sta je najbolje za vas. Budite odlucni, kao sto ste to u svim segmentima vaseg zivota.

 

LJUBAV

ZA DJEVICE KOJE SU U VEZI:

Danas vam stizu velike nesuglasice koje necete moci kontrolisati.  Nervoza i sumnje vec duze vrijeme prate vasu vezu, ali danas ce da se desi nesto sto ce da prelije kap u casi. Vasa voljena osoba ce vam priznati nesto cemu ste se potajno nadali, ali njena istina ce mnogo da vas zaboli. Pred vama je dan u kojem vas ocekuje veliko razocarenje , jer istina koju cete saznati nece vam se  mnogo dopasti.

 

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Ovaj cetvrtak vama donosi mnogo razloga za srecu. Vi cete naime danas da upoznate jednu osobu koja ce vam se na prvi pogled dopasti. Necete moci sakriti vase zadovoljstvo, jer pred vama ce biti osoba kakvu ste za sebe uvijek zamisljali. Da li ce od toga postati nesto vise, pokazat ce dani koji su pred vama.

 

ZDRAVLJE

Vise paznje posvetite stvarima koej vas opustaju, i pokusajte da se udaljite od stresa. On je trenutno vas najveci neprijatelj po vase zdravlje, i vi morate da napravite neke promjene u svoju korist.

Stranice: 1 2 3 4 5 6