Izaberi simbol i saznaj sta lijepo ti donosi kraj leta!

Izaberi simbol i saznaj sta lijepo ti donosi kraj leta!

3. kolovoza 2022. 0 By Lala

Simboli si isto sto i reci, samo ih treba poslusati, objasniti i razjasniti. Neki ukazuju na srecu i tugu, neki na radost i bol…Drugi nam ukazuju novac, putovanja i moc.Neki samo na nase zelje srca koje voli i cezne za srecom.A ona je daleko od srece…

Neke mozda ne znamo bas da resimo i razjasnimo, dok nam oni govore mnogo.Neke druge bismo ipak i mogli i znali da razjasnimo, ali se plasimo negativnog dejstva, losih poruka i posebno kada je rec o ljubavi.

Postavljene su tri slik, tri simbola   koje simboliziraju nesto, pa da li se radi o ljubavi ili necemu drugome? Mozda o iznenadjenju na koje ne racunamo, o ljubavnoj vezi koju slutimo, ili tek rastanku koji bi zaboleo?

Imate tri ponudjene slike, pa izaberite jedan simbol i saznajte sta vam lepodonosi izabrani simbol  do kraja ovoga leta?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ 1

Vi koji ste izabrali simbol sliku pod rednim brojem jedan, znate vec sta se desava.

Niste u stanju da upravite tok dogadjaja  i tok situacije u kojoj ste trenutno. Vreme je da sagledate sta biste mogli da pokusate i sta da ucinite vi licno.

Mozda je vreme da se zapitate sta vi ocekujete od svega i cemu se vi nadate, bez obzira da li mozete ili ne mozete da uticete na razvoj situiacije?

Izabrali ste sliku sesira, a to je simbol snova i maste, ali i simbol neizvesnosti. Zapali ste u situaciju u kojoj vi ne vidite izlaz, a da morate da ga nadjete. Neizvesno je ono sto sledi, a vasa ljubav ce da  bude jedino sto se nece menjati i sto ce biti izvesno u svemu.

Zato se trudite da ucinite sve za svoj zivot i svoju emotivnu stranu, ali samo ako vam je zaista stalo…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2