Ovi ZODIJACI  se do zadnje BORE za SVOJU SRECU!

Ovi ZODIJACI se do zadnje BORE za SVOJU SRECU!

3. kolovoza 2022. 0 By Maja

LAV

Ponos i hrabrost krase ovog zodijaka. On je bice koje nikada ne odustaje od onoga sto sebi zacrta. Malo ko se moze porediti sa njim, jer njegova upornost je ne nadmasiva. Mnogi ga smatraju odvaznim, jer on kaze ono sto misli. Ali lav je bice koje zna sta zeli u svom zivotu, a lazi nisu dio toga. Iskren je u svakoj zivotnoj situaciji. Ono po cemu se on najvise istice je njegova zelja za uspjehom. Lav u zivotu nikada nije imao mnog, ali on se je odlucio da se izbori za ono sto mu je bitno. Mozda su njegovi ciljevi ponekad preveliki, ali to ne znaci da ce on od njih odustati. Uporan je i vrijedan, i niko njemu ne moze reci da on nesto ne moze. Lav ce sve pokusati kako bi ostvario svoj cilj, taman kad bi svi rekli da on to nece uspjeti. On ce pokusati jer vjeruje u sebe. Njegova vjera u sebe je ta koja mu daje snagu da se protivi svakome ko sumnj au njega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Ljepotica zodijaka zna za sta se bori. Osobe rodjene  u ovom zanku su mnogo ambicionozne, ali one uvijek imaju jasan cilj pred svojim ocima. Kod nje sve mora da bude po planu. Nece se ona nikada upustiti u nesto sto je njoj nepozanto. Vaga ima jasan cilj, i taj cilj nastoji postici uprkos svemu. Ona je borbena kada zeli nesto da ostvari. Vaga nema konkurenciju, jer ona ima veliku vjeru  u sebe. Sto zamisli, pokusace ostvariti pa makar joj to iz prve ruke ne krenulo. Vaga ce pokusati ponovo. Ovo je zodijak koji je mnogo uporan i koji ne odustaje ako mu odmah ne krene kako je on to zamislio.

Vaga zna da pokaze zube tamo gdje treba. Za svoju srecu se bori svom snagom, odustajanje za nju nikada nije bila opcija. Nju prati sreca, jer ona se za tu srecu hrabro bori. Svoje ciljeve ce ostvariti kad tad, jer ona zna da se mora boriti za ono sto zeli. Upravo to cine osobe rodjene  u znaku vage.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2