Saznajte kome ce CETVRTAK doneti ostvarenje zelje koju je cekao TOKOM CELOG ZIVOTA!

Saznajte kome ce CETVRTAK doneti ostvarenje zelje koju je cekao TOKOM CELOG ZIVOTA!

3. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Spremni ste da se uhvatite u kostac sa dnevnim obavezama. Mada one nisu ni male, ni lake, ipak cete se radovati da pokazete drugima, koliko ste azurni. Posebno cete se truditi zbog jedne ribe, koja vam je zapela za oko.

 

SKORPIJA

Malo ste postali neoozbiljni, i ponasate se detinjasto! I ne vidite da vas neko gleda sa druge strane  i ocenjuje za sebe. Budite sposobni da se predstavite u najboljem svetlu, jer vam hoce uzeti srce i pokoniti svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nista ne planirate dok ne svedete svoje obaveze do kraja. Samo kad ne mislite da vas ceka  nesto neodlozno, mozete da se opustite. Vreme je za bolje dane, a ovaj dan ce za vas biti prvi u nizu lepih. Ceka vas nesto sto  ste cekali ceo zivot!A vi srecnik dana!

 

JARAC

Vasa ljubav ce biti nesto sto ce doci na metu ogovaranja. Ako zelite ostati neutralni, i vi i vas partner se distancirajte. Ne dajte da govorkanja dokonih pokvare nesto lepo sto ste dugo  gradili i sagradili.

 

VODOLIJA

Od vas se ocekuje da postanete idol jednoj ribi.Voli vas, svidjate joj se, i kuje vas u zvezde, cak i da vas nije upoznala. Dozvolite joj  da vam bude podrska u svemu, kako biste i sami ovog dana mogli da se pohvalite da vas osvaja nova ljubav.

 

RIBE

Danas je dan da pridjete  jednoj vodoliji i da joj budete sve. Osvojila vas je i vise nema sta da se ceka, niti razloga da se sumnja. Vasa je ljubav tako lepa, da niste u stanju da je sakrijete. Cak cete je proslediti onoj koju volite tajno.

Stranice: 1 2