Izaberi PROROCICU i saznaj SVOJU SUDBINU  do KRAJA MJESECA! – Jedna ti sluti VELIKO BOGATSTVO!

Izaberi PROROCICU i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA MJESECA! – Jedna ti sluti VELIKO BOGATSTVO!

4. kolovoza 2022. 0 By Maja

PROROCICA BROJ 1

Ti si osoba koja se je u zadnje vrijeme sa mnogim problemima morala suociti. Vjerujes u svoju srecu, ali ti nikada neces dozvoliti da neko drugi tom srecom vlada. Osoba si koja uziva  u zivotu i koja nikada nece dozvoliti da joj se bilo ko petlja u namjere.

Ti si neko ko je do sada mnogo bola vidio, ali to te nije moglo zaustaviti da se nastavis boriti za svoje snove.

Velike oluje su prosle kroz tvoj zivot, ali nikada nisi odustajao od svojih ciljeva. Ti si osoba koja zeli srecu i koja se za istu uvijek zna izboriti. Mnogo je toga sto si do sada postigao, ali ti zelis vise, jer znas da je zivot samo jedan i da u njemu treba i raditi ali i uzivati u stvorenoj sreci. Prorocica koju si izabrao donosi ti srecu koja ti je i potrebna.

Ona ti predvidja velike novce i veliko bogatstvo do kraja mjeseca.

Mnogo toga si morao da prodjes do sada, ali do kraja mjeseca ti ces svoje snove ostvariti. Veliki zivotni preokret je pred tobom koji ce ti samo veliku srecu donijeti. Pred tobom su promjene, jer sa novcem kojeg ces dobiti ti ces sve svoje snove ostvariti.

 

PROROCICA BROJ 2

Mnogo toga se je u tvom zivotu desavalo sto nisi mogao predvidjeti, ali svaku zivotnu oluju si sa ponosom uspio da savladas. Veliki si optimista i nikada neces dozvoliti da u tvom zivotu vlada samo tuga .

Naravno desava se da te tuga savlada, ali to ne znaci da ona i ostane u tvom zivotu.

Ti se boris za svoju srecu kao malo ko drugi, jer naucio si da sve bude onako kako ti zamislis. Tvoj zivot ,tvoja pravila uvijek bilo i ostalo. Pred tobom su velike promjene koje ti prororocica koju si izabrao predvidi. U tvom zivotu ce nastupiti nagle promjene koje ti se nece mnogo dopasti.

Doci ce do velikih promjena koje ce veliku tugu u tvoj zivot donijeti. Ti neces uspjeti da ostvaris jednu veliku zelju koju si imao.

Do kraja mjeseca sve ce da ti krene naopako i ti ces se sa velikim gubicima morati suociti. Na poslovnom polju nece ti poci za rukom da postignes sto si zelio, ali i na polju ljubavi nece nista biti kako si zamisljao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2