Jedan RAK ovog vikenda posebno SRECAN, a evo sta ceka ostale znake!

Jedan RAK ovog vikenda posebno SRECAN, a evo sta ceka ostale znake!

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Ni vama nece biti bas jasno sta se zbiva, ali cete morati da zakljucite. Jasno sagledajte svoje situacije i ono sto se zbiva oko vas. Vase srce ce da kuca za jedno otkrice a bice otkrice da vas neko jako voli.

 

SKORPIJA

Opasno ste tvrdoglavi i vas stav se kosi sa stavom vase okoline. Nije dobro da se inatite i da trazite da vas neko razume. Nece moci, cak i da vas voli najvise na svetu. Zato morate da popustite i da budete daleko razumniji.

 

STRELAC

Stalno se zaljubljujete u pogresne i vreme je da i sada priznate da ste zaljubljeni u pogresnu.Jedna vaga ce vam osvojiti srce mada cete znati da je sa nekim drugim.I sada cete  biti zaljubljeni u nju, ali ce se okrenuti vama, na vasu srecu.

 

JARAC

Srescete jednu vagu i vreme ce da stane da tece, bar za vas.Od vas se ceka da nacinite korak koji vas vodi ka trajnom resenju. Zato joj pridjite i budite jasni i glasni.Izjavite joj ljubav, i ucinute sve da vas zavoli.

 

VODOLIJA

Niste voljni da se okrenete  u smeru  osecanja koja vas vuku na drugu stranu. Vasa veza je nesto jako lose i ne vodi dobrim putem. Zato resite da se vasa  veza rascisti i da nadjete razumno resenje, kako biste krenuli svako na svoju stranu.

 

RIBE

Niste sposobni da se  nosite  sa odredjenim stvarima i boli vas dusa zbog toga. U dusi vam nije onako kako ste hteli i zamisljali, ali nemate nicije razumevanje. Krenite onako kako mislite da bi vam bilo lakse.

Stranice: 1 2