LJUBAVNA SRECA prati neke znakove, dok ce neki morati da se SUOCE sa VELIKIM RAZOCARENJEM!

LJUBAVNA SRECA prati neke znakove, dok ce neki morati da se SUOCE sa VELIKIM RAZOCARENJEM!

4. kolovoza 2022. 0 By Maja

OVAN

U toku dana koji su pred vama vi cete biti sretni jer pred vama je ljubavna sreca za koju ste se u zadnje vrijeme mnogo borili. Sa voljenom osobom vi cete samo za veliku srecu znati jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

BIK

Ljubavna sreca ce vam biti naklonjena koja ce vam znaciti mnogo. Vi cete saznati da vas neko obozava, to ce biti osoba u koju ste potajno i sami zaljubljeni. Pred vama je velika sreca kojoj ste se dugo vremena nadali.

 

BLIZANCI

Ocekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom koje vam nece lako pasti. Pred vama su desavanja koja ce u vasu vezu donijeti probleme ali vi cete nastojati da sve rijesite samo u svoju korist. Pred vama su promjene sa kojim cete se morati suociti.

 

RAK

Sa voljenom osobom napokon uspijevate da rijesite neke probleme koji vas vec duze vrijeme prate. Napokon cete samo sretni biti jer ce sve da vam krene na bolje. Vi cete samo sretni biti jer pred vama su promjene kojim ste se nadali.

 

LAV

Vi cete na polju ljubavi samo sretni biti jer pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo. Sreca na polju ljubavi vam nije uvijek bila naklonjena ali  to ce u danima koji su pred vama itekako da se promjeni.

 

DJEVICA

Sa voljenom osobom provodite dane velike srece jer vama ce napokon sve da krene samo na bolje. Za probleme necete znati jer pred vama je sreca kojoj ste se dugo nadali. Sve ce da vam krene samo na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2