LJUBAVNA SRECA prati neke znakove, dok ce neki morati da se SUOCE sa VELIKIM RAZOCARENJEM!

LJUBAVNA SRECA prati neke znakove, dok ce neki morati da se SUOCE sa VELIKIM RAZOCARENJEM!

4. kolovoza 2022. 0 By Maja

VAGA

Ocekuju vas ljubavni problemi koji vam nece lako pasti jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliko razocarenje. Voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto. Lako vam u danima koji su pred vama nece biti.

 

SKORPIJA

Jedna osoba vam prznaje koliko joj znacite sto ce vam donijeti samo veliku srecu. Pred vama su promjene koje ce vam znaciti mnogo. Vi cete napokon osvojiti srce osobe do koje vam je mnogo stalo. Vrijeme je za predivne promjene.

 

STRIJELAC

Sa voljenom osobom vi cete u danima koji su pred vama samo sretni biti. Vi za probleme necete znati jer vama ce samo velika sreca biti naklonjena. Vrijeme je za predivna desavanja u vasem zivotu. Sreca ce vam biti itekako naklonjena.

 

JARAC

Vi cete u periodu koji je pred vama morati da se suocite sa velikim problemima  u vasoj vezi. Dolazi do nesuglasica koje vam se nikako nece dopasti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike sumnje kada je voljena osoba u pitanju.

 

VODOLIJA

Sreca na polju ljubavi ce vam napokon biti naklonjena jer pred vama su napokon desavanja koja vam samo srecu donose . Napokon ce sve da vam krene onako kako ste vi to zeljeli.

 

RIBA

Sa voljenom osobom vi cete samo sretni biti jer dolazi do promjena koje ce vam znaciti mnogo. Sa voljenom osobom ce napokon sve da vam krene samo na bolje.

Stranice: 1 2