Nekome naredna dva dana biti posebni jer ce doci do velikog presedana!

Nekome naredna dva dana biti posebni jer ce doci do velikog presedana!

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo da se srede  neke male sitne stvari, pa ce da bude bolje. Zato cete se truditi da se drzite i verujete da ce da istraje kako i treba.Svesni ste da ce vase pozitivno razmisljanje da sredi svaku situaciju, pa i ovu.

 

BIK

Ako i niste bili do sada svesni svojih zestokih i prenagljenih reakcija, budite sada. Vreme je da se odrede  neke smernice u vasim planovima. Jedna gruba reakcija  vas je udaljila od jedne vodolije,i sada zalite oboje. Menjajte stavove!

 

BLIZANCI

Neka se okrene vase  kolo srece i vreme je bilo i odavno da se to desi!Naviknuti da se borite sa nedacama, kako znate i umete, ovo ce biti presedan u vasem zivotu. Prvo cete misliti da sanajte da vam je sve dobro, dok ne postanete svesni jave.

 

RAK

Konacno ce da vam krene na polju vasih finansija.Sve do sada su bile tanke i morali ste da cutite i prezivljavate kako ste znali i umeli. Vreme je da se desinesto vrlo lepo, a vi se i ne nadate da hoce ikada.

 

LAV

Samo vama moze da se desi da toliko radite, a da imate malo. Kod vas to znaci samo jedno a to je da previse trosite. Vasa dobrota   je kriva, a jedan vas prijatelj je maksimalno  koristi.Necete mnogo morati da razmisljate.

 

DEVICA

Od vas se ceka da pokusate da nadjete neki novi zvor pozitivne energije.Za sada vam treba  da smirite nervozu i popravute svoje raspolozenje. Tako necete nista postici, i vreme je da se oraspolozite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2