Nekome naredna dva dana biti posebni jer ce doci do velikog presedana!

Nekome naredna dva dana biti posebni jer ce doci do velikog presedana!

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Nemojte biti tako ubedjeni da cete moci samo da odmarate. Verujte da cete morati zapeti i raditi, cak i kada vecina odmara i putuje. Nemojte biti  neodlucni, jer  morate znati cilj i poci za njhegovim ostvarenjem.

 

SKORPIJA

Vasa je veza lepa, ali konacno samo iz drugih razloga. Presedan je sto su se drugi prestali mesati i to je ono sto vam daje za pravo da se radujete. Ni jeno niste ocekivali da cete doziveti taj dan.

 

STRELAC

Imate na umu da po svaku cenu osvojite jednu ribu. Do sada vas je izbegavala i vreme je da joj pridjete. Cak i da pokaze svoju nezainteresovanost, vi cete se radovati  da joj budete dosadni. Znate da ce da popusti na kraju.

 

JARAC

Vreme je da se obavi ono sto imate za obaviti. Zato budite odgovorni i ozbiljni i pokazite da se  znate ponasati na visini zadatka. Vas cilj je da uspete, sto cete i pokazati na delu.Jos samo da vas primeti jedan bik.

 

VODOLIJA

Nemojte ni pokusati  da pridjete jednoj vagi koja vas je udaljila od sebe.  Cak i da mislite da nije, verujte da jeste i da vam vise nece dati sansu. Od vas zavisi  sta cete dalje, ali ona je stavila znak zabrane da joj vise pridjete.

 

RIBE

Niste vi slepi kod ociju, samo se ponasate kao da jeste. Dobro ste videli jednoga  strelca i znate  znate da sve cini da vam se priblizi. Drzite ga na maloj razdaljini, ali necete jos dugo.Osvojice vas svojom toplinom i neposrednoascu!

Stranice: 1 2