Ovi zodijaci su mislili da se NJIHOVE ZELJE NIKADA nece  OSTVARITI! -Ali SUDBINA im drugacije planove OVOG MJESECA!

Ovi zodijaci su mislili da se NJIHOVE ZELJE NIKADA nece OSTVARITI! -Ali SUDBINA im drugacije planove OVOG MJESECA!

4. kolovoza 2022. 0 By Maja

Svi mi imamo svoje zelje, neke se ostvare a neke ostanu samo puste zelje. Ova dva zodijaka su odustali od svojih zelja, jer su mislili da se svakako nece ostvariti.

Ali sta se desi kada sudbina upetlja svoje prste u neciju srecu, desi se ostvarenje najvecih zivotnih zelja.

OVAN

Vi ste se uvijek znali da se borite za svoje snove i za svoje zelje. Uvijek ste bili vrijedni, jer vi nikada niste dozvolili sebi da zavisite od drugih. Vi ste zaista primjer za mnoge, jer vi cinite sve kako bi vam u zivotu krenulo na bolje. Za to bolje, vi se borite kao niko drugi, jer znate sta zelite u svom zivotu.

Ipak postoji i nesto za sto ste se vi borili, ali niste uspjeli to da ostvarite. Jedna velika zelja vas prati cijeli vas zivot, ali ona je ostala samo pusta zelja.

Mada vama to ne prilici vi ste odustali od svoje zelje, i prestali ste da se nadate da ce ona ikada postati stvarnost. Ali sa sudbinom niste racunali, a ona ima predivne planove sa  vama. Sudbina se petlja u vasu srecu i uskoro ostvaruje vasu najvecu zelju. Ni sami necete moci vjerovati koliko srece imate, jer ta zelja vama znaci sve.

Vama ce se vasa zelja ostvariti. Poslije ostvarenja najveceg sna nista vise nece biti kao prije.

Mnogo toga ce se promjeniti i vi cete samo za veliku srecu znati. Pred vama je sreca u koju ste poceli da sumnjate, ali ona vas nije zaboravila. Najveca vasa zelja ce se ostvariti i vi cete samo sretni biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2