PETAK ce biti dan da jednom konacno KRENE na bolje posle SUZA i niza RAZOCARENJA!

PETAK ce biti dan da jednom konacno KRENE na bolje posle SUZA i niza RAZOCARENJA!

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase  misli lete i znace  se i kome, pa zato pratite uobicajene obaveze.Od vas se  ocekuje da budete uzorni i azurni kao i uvek, pa tu necete zaostajati.Pokazite da znate sta  cete posle svojih zavrsenih obaveza.

 

BIK

Vreme je da se malo trgnete i da pokazete da imate volju. Volja je jedini covekov pokretac za sve, pa neka bude i vas!Zamislite samo onu kojoj ide vase srce i tako ce vas terati napred. I obavezama i necemu lepsem.

 

BLIZANCI

Jos samo da se srede vase  misli i vreme je da krenete u osvajanje.Valda neko ceka da mu pridjete, istom zeljom kao sto i vi cekate. Ni vasu srecu nisu pojeli vuci, pa mozda vas zapadne bas ovoga dana.

 

RAK

I ovaj dan, kao i prethodni, ici cete za obavezama. Necete nikako naci vremena za sebe i za svoje nemirne misli. Ocekujete nesto vrlo vazno, ali nikako da se resi. Moracete bitijos malo strpljivi.

 

LAV

Zaljubljeni ste jako, pa na sve oko sebe gledate sa velikom ljubomorom.Vreme je da se okrenete u smeru onih koji su vam prijatelji, umesto sto slusate one koji bi vam naskodili.Danas cete razabrati ko vas navraca na krivi put.

 

DEVICA

Odavno ste prestali da marite za svoje  bliznje koji vas jako vole. Poneo vas je trenutak vase slave, pa milsite da ste mnogo pametniji i nikako da  razmisljate svesno. Vi ih ne razumete da vas vole, pa se inatite  kao da vas nikako ne zanimaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2