Rak i Lav ce dobiti novac, Jarac i Riba da cuvaju ono sto imaju…

Rak i Lav ce dobiti novac, Jarac i Riba da cuvaju ono sto imaju…

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vaseg razumevanja do vasih troskova kratak je  rez. Razum govori da morate pristedeti a vasi prohtevi  se jave pa im ne mozete odoleti.Ako ne pocnete vise misliti, vi cete se morati staviti u poziciju novcane krize.

 

SKORPIJA

Srce vas tera da udovoljite svojim zeljama i da partnera radujete poklonima.  Razum vas ne slusa i ne govori da se ljubav ne kupuje.Ako vas voli bez icega, volece vas i kad budete imali. Ako vas ne voli, zalud upadate u krizu, tek ce tada bezati od vas.

 

STRELAC

Necete se zaliti sto se tice finansija, ali se necete ni hvaliti ljubavlju jedne osobe. Pruzate joj sve a ona vas samo koristi. Mslite da vas voli, a ona samo voli vas novac i zato je sa vama. Bas iz ciste koristi!

 

JARAC

Niste ni svesni da ste zadovoljni onim malo sto imate. Niste nikada imali previse, pa se zadovoljavate  onim sto imate i ne zalite se nikada. Zvezde ce vas nagraditi uskoro, jer vas ceka posao koji ce vas uzvisiti.Cuvajte sto imate!

 

VODOLIJA

Vase misli kucaju u vasem strcu i vasoj glavi. Svaka je vezana za jedno bice koje vam se svidja, ali svi misle da zelite sa njim bitio zbog njegovih para.  Bilo bi vam tesko da takva recenica dodje do njega, jer zaista ga volite tajno!

 

RIBE

Vasa novcana situacija nije losa, a da je bolja i vi biste voleli. Ovako necete moci sebi da odvojite  neke satvari i neke destinacije i putovanje o kojem sanjate. Ipak cete imati toliko da budete negde u sredini zlatnoj i da ne morate ni da kukate da nemate, ni da se hvalite da imate!

Stranice: 1 2