DNEVNI HOROSKOP za 7. avgust: Vreme je za odmor i za opustanja,a evo kome za srecu…

DNEVNI HOROSKOP za 7. avgust: Vreme je za odmor i za opustanja,a evo kome za srecu…

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Konacno je vreme da znate sta hocete i cemu se nadate.Do sada niste bas ispoljavali ono sto mislite i osecate. Jedan lik ce vas danas navuci na tanak led i vreme je da priznate.Onim, sto izgovorite, oboje cete biti zateceni.

 

SKORPIJA

Da ste svesni sta se zbiva  jos niste i  tek cete postati. Vase srce kuca  za jedno bice, i ova nedelja ce biti dan za priznanja. Ne samo emotuvna i trenutna. Za neka mnogo dublja, ona koja zele zajednick

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

o sutra.

 

STRELAC

Pokazite sta vam je cilj kod jedne vage, jer ona to ocekuje. Od vas se ceka da pokazete sta hocete za dalje. Ona vas voli i sa vama zeli ozbiljnu vezu. Ako mislite da samo flertujete, budite fer i recite joj.

 

JARAC

I vama ce ovaj dan biti savrsen pocetak jedne nove ljubavne price.Mada niste bili srecni, ovaj dan cete biti. Doslo je i vasih pet minuta i vreme da budete srecni. Od vas se ocekuje da idete napred i zeljama i nadama.

 

VODOLIJA

Vi ste jako zadovoljni situacijom, ali samo svojim trudom.Mislimo prvenstveno na vas ,i vas tvrdoglavi i zategnuti stav.Kod vas nema popustanja kad nesto hocete i vreme je da se vide rezultati.Vase srce kuca mirno, bar za sada.

 

RIBE

Drzite sve konce u svojim rukama i vreme je za nove stvari.Idete putem svoga srca i  zelite da se ostvarite u jednoj vezi. Sve tece po planu i mozda  onako kako mislite.Ali da ce ostati bas tako, vi tako i ne pomisljate.Verujte da ce sve krenuti mimo ocekivanja.

Stranice: 1 2