Do kraja avgusta  ovim znacima STIZE NOVAC sa svih strana -imace ga vise nego ikada!

Do kraja avgusta ovim znacima STIZE NOVAC sa svih strana -imace ga vise nego ikada!

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase finansije nece biti tako dobre, ali vase srce  nece da mari. Bicete zaljubljeni i vreme je da se  okrenete svojoj ljubavi. Vas pare ne zanimaju da imate, nego samo da imate onoliko koliko vam treba da opstajete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sto se vas tice, vi necete moci da se pohvalite sa novcanikom. Cak cete se zaliti da vam je nedovoljno za vase troskove. Vama je problem sto su vasi izdaci  daleko veci nego sto su vasa primanja.Razmislite sta cete i kako, ovako vise ne ide!

 

BLIZANCI

Vec ste se sredili i racunate da  cete imati manji priliv novca. U nesto ste se jako uzdali , a to bi svakako resilo vase probleme.Nece se desiti to cemu se nadate i sto bi donelo resenje. Zato se ne uzdajte u cuda, nego cuvajte sta imate.

 

RAK

Vreme je da budete otvoreni i sigurni u svoje  finansijsko stanje. Mozda biste mogli da probate da se  saberete i da vidite kako stojite sa novcem. Tek  ce stanje biti nezadovoljavajuce da se mozete hvaliti, ali za vas solidno.

 

LAV

Vreme  je da se malo uozbiljite i da prestanete misliti da se nece potrositi.Mnogo trosite a da niste ni svesni  koliko.  Kupujete partneru, pozajmljujete prijateljima, i izlazite  na skupa mesta. Uskoro cete biti svorc, ako tako nastavite.

 

DEVICA

Nemate neku novcanu dobit, ali biste mogli da je ostvarite.Poslovna ponuda samo sto se nije desila, pa probajte da prihvatite sve sto vam se nudi.Bice to jedinstvena sansa da zaradite lepo i resite se krize.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2