Do kraja avgusta  ovim znacima STIZE NOVAC sa svih strana -imace ga vise nego ikada!

Do kraja avgusta ovim znacima STIZE NOVAC sa svih strana -imace ga vise nego ikada!

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

 

VAGA

Od vas zavisi sta cete i kako dalje i vreme je da budete umereni u troskovima. Do sada ste imali izdatke koji vam nisu bili nuzni, a sada cete morati da malo cuvate.Vas novcanik se tanji i zato povedite racuna.

 

SKORPIJA

Vi dosta trosite i dosta cete i trositi tokom odmora. Ipak se bojite, jer ste dovoljno ustedeli, a i vas se posao siri. Tako cete imati duplo vise, mada cete i raditi, mozete se samo pohvaliti, i biti jako zadovoljni ovim periodom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mnogo ce vas kostati vas godisnji odmor, a da ce toliko, niste ni zamislili.Ono sto vam sledi bice vise od bilo kakve nadoknade. Zato cete vie misliti o osobi koju cete sresti i zaljubiti se u nju, nego o parama.

 

JARAC

Nekako cete morati da premostite sve svoje nedostatke finansija. Necete imati kako biste voleli, ali cete ipak da se nekako snalazite. Vas partner ce biti vasa podrska i tamo gde vam zatreba, imace on da vam da!

 

VODOLIJA

Upustate se u neke nepotrebne diskusije o troskovima.Zato budite  otvoreni po pitanju novca i jasni koliko dozvoljavate partneru da trosi.Ako su vam troskovi zajednicki, vi se nadjite na sredini oboje. Nije lepo da se jedno razmece, a drugo da stedi svaki dinar.

 

RIBE

Od vas zavisi da li cete imati narednih dana  da trosite , i da vam ostane!To znaci samo jedno, a to je da cete stedeti i da se necete rasipati. Takodje i da morate prihvatiti jedan posao koji ce vam biti ponudjen. Ovaj period  i rapolozivi novac zavisi samo od vaseg rada i vase pameti!

Stranice: 1 2