Izaberi GOLUBA PISMONOSU- on donosi PISMO tvoje SUDBINE i buducnosti!

Izaberi GOLUBA PISMONOSU- on donosi PISMO tvoje SUDBINE i buducnosti!

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

Vreme poruka, zamenilo je vreme pisama, a vreme skriveih osecanja, zamenilo je mnogo drugacije  izjavljivanje onoga sto osecamo. Dakle ljubavi!

Zivimo u svetu nauke i usavrsene tehnologije, pa imamo niz simbola koji nam zamenjuju reci. Uglavnom postoje simboli, slicice koje saljemo dragim ljudima, a svaka slicica je simbol ljubavi, zelje, drugarstva, bola, suza i placa.

Onoga cega se bojimo reci, od toga bezimo. Ono za sta nemamo hrabrosti da  kazemo kada osobu pogledamo u oci, mi joj saljemo  porukom simbola.

Sta je ono sto biste vi zeleli, a ne smete nikako da ucinite? Imate li vi neki licnih zelja vezanih za partnera i za njegovu ljubav, vezanih za vas strah da se mirite sa onim sto jeste?

Mozda biste svasta zeleli, ali vam je nedostupno. Mozda i ne verujete da nam svima sledi nesto neodlozno i nesti cemu se ne nadamo, a sta ne mozemo promeniti.

Imate tri ponudjena goluba pismonse, i izaberite jednog pa saznajte sta vam sledi u buducim danima. lli tek sta je ono sudbonosno za vas!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI GOLUBA PISMONOSU BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku goluba pismonose, pod rednim brojem jedan, nalazite se na pocetku necega.Sledi vam novi pocetak i nesto lepo, ali tome se ne nadate.

Nekome ste zapali za oko, ali vam nikako da se priblizi.Ili ste u drustvu, ili ste nedostupni svojim ponasanjem, ali nikako da ste tu. Taj neko bi voleo da ste mu blizu srca, a u srcu vec jeste.

Golub pismonosa vam nosi poruku ljubavi, obozavanja i salje vam svoje srce na papiru. Dakle svidjate se nekome i neko zeli iskreno emotivnu vezu sa vama.Vazno je da ne zanemarite ovo srce, jer sledi vam iskrena ljubav!

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2