Izaberi GOLUBA PISMONOSU- on donosi PISMO tvoje SUDBINE i buducnosti!

Izaberi GOLUBA PISMONOSU- on donosi PISMO tvoje SUDBINE i buducnosti!

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI GOLUBA PISMONOSU BROJ 2

 

Vi koji ste izabrali sliku goluba pismonose pod rednim brojem dva,  vec ste na ivici svojih odluka. Radi se o necemu jako vaznome i vreme je da znate na cemu ste.

Vase srce je puno nekih skrivenih i pritajenih osecanja.Osecate se tuzno i kao da ste na ivici placa. Ako biste zaplakali, izlili biste svu tugu jedne neostvarene zelje i neuzvracene ljubavi.

Od vas zavisi sta cete dalje, ali vase pismo nagovestava kraj jedne neuspoele veze i vasu tugu. Nije vam bilo sudjena ova ljubav i vreme je da krenete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI GOLUBA PISMONOSU BROJ 3

Vi koji ste izabrali goliba posmonosu pod rednim brojem tri, trebate se radovati. Vreme je da budete  sigurni u ono sto osecate i da sa svoje strane budete iskreni i samo zaljubljeni.

Vas golub pismonosa vam donosi svu ljubav u poruci od jedne osobe.

Ona vas voli i zeli da budete  samo njoj u blizini, i da vase srce bude blisko sa njenim srcem. Ovo pismo ce biti pismo poruka  koja nosi u sebi lepu, neznu, ali jaku i sudbinsku ljubav.

Od vas se ocekuje da budete  svoji, i bicete voljeni, ali cete i voleti.

Vasa ce ljubav biti obostrano i lepa i nezna. Jedina poruka pismonose jeste da probate da kontrolisete svoju ljubomoru.Niko vas nece rastaviti, niti vas moze razdvojiti bilo sta, osim ljubomore. Zato se volite i pazite i vasa ce sudbina biti zapisana skupa!

Stranice: 1 2