Merkur je u znaku device do 26.avgust: Ovo je ASTRO PROGNOZA za sve znakove  do tada!

Merkur je u znaku device do 26.avgust: Ovo je ASTRO PROGNOZA za sve znakove do tada!

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da konacno znate i sta hocete i koga volite. Do sada ste bili jako nestabilni i nesigurni. Konacno cete dobiti samopouzdanje na koje ste cekali dugo. I na njemu mozete  zahvaliti  jedino  merkuru  cija je vladavina skoro do kraja meseca.

 

SKORPIJA

Zaljubljeni ste i ludi od ljubavi prema jednoj osobi, ali ce se vasa osecanja da pomute. Nece vam biti jasno zasto, ni sta ce doprineti tome.Mozda ce zvezde da vas izbrisu sa liste posmatranja. Uzivali ste, sada je vreme da malo srece pozajmite drugima, a vi budete u sredini.

 

STRELAC

Od vas se ceka kao i uvek da budete jaci, azurni i precizni u svakom momentu. Necete moci da se nosite sa onim na sta niste navikli, ali cete morati malo da usporite. Zvezde vam nece biti na pomoci, ako ne budete sami sebi.

 

JARAC

Konacno cete u vladavini  merkura da postanete dosta jaci. Vreme je da postanete  jaci i da budete spremniji u svim situacijama. Okrenite se onome sta zelite i gde vas vuce srce,  a ne za onim gde vas guraju drugi.

 

VODOLIJA

Svakako ste ljuti, a jasno je da ce vas vladavina merkura jos vise da razljuti. Nece biti po vasem skoro bas nista, a to ce vas jako zestiti. Niste navikli da vam se neko suprostavlja, ali cete se morati povuci u vladavini merkura.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Samo da se spojite sa devicom koju volite i sve ce vam biti potaman. Tako ce sve lepo da vam se desi, a ona svakako ima razloga da uziva. Zvezde bi lako mogle da budu na vasoj strani, pa mozda sledi nova ljubav, neocekivana ali lepa!

Stranice: 1 2