Pred ovim znacima je RASKID sa osobom za koju su bili SPREMNI SVE da ucine: Njihova LJUBAV ce biti iznevjerena!

Pred ovim znacima je RASKID sa osobom za koju su bili SPREMNI SVE da ucine: Njihova LJUBAV ce biti iznevjerena!

6. kolovoza 2022. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer oni ce morati da se suoce sa najvecim problemima ikada. Njima ce tuga poceti pratiti korake jer voljena osoba koju vole najvise ce ih ostaviti zbog druge ljubavi.

 

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek nastojao da se izbori za svoju srecu. Uvijek ste vjerovali u iskrenu srecu i nikad niste zeljeli da se pomirite sa problemima. Vi ste neko ko je uvijek nastojao da u vasoj vezi vlada samo sreca. Vi zelite da vam sve krene na bolje jer vi ste zodijak koji uprkos svim problemima nastoji da vjeruje u ljubav. Mnogo problema je iza vas, ali vi ste se uvijek nadali samo dobru.

Imate velike probleme u vasoj vezi, jer u zadnje vrijme kao da se je  mnogo toga promjenilo. Vi kao da ne zelite da primjetite d ljubav voljene osobe prema  vama vise nije ista, ali toliko ste zaljubljeni i toliko iskreno volite, da ni sami ne znate sta da cinite-

Nazalost pred vama su desavanja koja ce vam napokon biti jasna jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliko razocarenje donijeti. Vi cete saznati cijelu istinu koja ce vam slomiti srce, jer vi saznajete da vas voljena osoba vis ne voli.

Koliko god vam tesko bilo vi se nikad niste bili zodijak koji ce odustati, ali ovaj put okrecete ledja vasoj vezi koja vam znaci mnogo.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti, ali vi cete znati da se suocite sa svim problemima koji su vam potrebni. Sreca vas nece pratiti jer pred vama je ljubavno razocarenje koje ce sve da promjeni.

Uprkos svemu vi cete nastojati da nastavite dalje i da nikad ne prestajete da vjerujete u iskrenu ljubav. Vase srce ce biti slomljeno, ali vi necete gubiti nadu u iskrenu ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2