Rak voljen, Lav  zaljubljen, Vagu i Skorpiju ocekuju lepi trenuci…

Rak voljen, Lav zaljubljen, Vagu i Skorpiju ocekuju lepi trenuci…

6. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Idete svojim putem i reseni ste da se ne osvrcete nazad. Ono sto ste resili, resili ste bez  icijeg uticaja i necete popustiti. Ovaj dan ce biti jedan u nizu od onih koji ce da vode ka ostvarenju cilja.

 

BIK

Svoj zivot uzmite u svoje ruke i pocnite da zivite, onako kako hocete i onako kako nikada niste. Vasa je dobrota doprinela tome da  mnogi upravljaju i vama i vasim odlukama. Vreme je da odlucujete sami o necemu.

 

BLIZANCI

Vec ste se dugo kolebali sta uciniti i kako se poneti prema jednoj  devici.Mnogo vam se dopada, ali nemate vremena da joj se posvetite.Danas cete saznati  da bi vam rado prisla, ali vidi da ste prezauzeti.

 

RAK

To sto ste se  naucili biti i predobri, i pozrtvovani, ne znaci da nece biti nagradjeno.Vi ne znate drugacije, jer ste olicenje dobrote.  Dobrotom ste osvojili nekoga i taj neko ce vam danas dokazati da ste  srecni i voljeni.

 

LAV

Osecate se zaljubljeno i ta vas osecanja zaljubljenosti i nose i greju vam dusu. Nekoga ste konacno osvojili, ali je i on vas. IOsecate se tako zaljubljeno da ste iskljucili sav svet oko sebe. Dovoljni ste sami sebi.

 

DEVICA

Jedan blizanac vas osvaja i pojavom i ponasanjem. Shvatate da ste u njega zaljubljeni, ali vidite da je zauzet. Kad god pokusate da mu se priblizite, on je zauzet necim. Vreme je da mu danas pokazete  da vas privlaci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2