U narednim danima: Ova DVA zodijaka ce MORATI da se SUOCE  sa BIVSOM LJUBAVI! – NECE ih taj SUSRET USRECITI jer BIVSA LJUBAV ima LOSE NAMJERE!

U narednim danima: Ova DVA zodijaka ce MORATI da se SUOCE sa BIVSOM LJUBAVI! – NECE ih taj SUSRET USRECITI jer BIVSA LJUBAV ima LOSE NAMJERE!

6. kolovoza 2022. 0 By Maja

Ovi zodijaci su bivsoj ljubavi zauvijek rekli zbogom i krenuli dalje sa svojim zivotom.

Ali bivsi partner se ne miri sa oprostajem vec sprema osvetu zbog izgubljene ljubavi.

BLIZANCI

Vama je ljubav uvijek bila nesto posebno i vi se nikada niste igrali sa osjecanjima svog partnera. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vlada sreca, ali i povjerenje koje je vama od velikog znacaja. Trenutno ste sretni i vas partner sigurno zna da cijeni sve sto cinite za njega. Ali proslost vam u narednim danima nece dati mira.

Koliko god vi trenutno uzivali u ljubavnoj sreci, bivsa ljubav ce da pokuca na vasa vrata.

Vas bivsi partner se nikada nije pomirio sa vasim raskidom. Mnogo vas je volio, ali istovremeno vam i velike probleme stvarao koje niste zeljeli duze da tolerisete. Upoznali ste novu srecu i tek sad ste saznali sta znaci biti iskreno voljen, jer sadasnji partner vam pomaze, a sigurno ne odmaze kao bivsi.

Mnogo je inata u igri, i u narednim danima vas bivsi partner ce pokusati sve kako bi unistio vezu koju trenutno imate.

Mnogo toga ce se desavati, ali ono sto je najbitnije jeste da vama sadasnja ljubav mnogo vjeruje. Poznati su vasem partneru ispadi iz proslosti koje vam je bivsa ljubav priredjivala,  tako da se uvijek na svoju sadasnju ljubav mozete osloniti.

Pred vama su dani  u kojima cete se morati suociti sa problemima, ali sreca je ipak na vasoj strani.

Vi imate celiku podrsku svoje velike ljubavi, i nista vas bivsi partner nece moci uciniti kako bi narusio ljubav koja postoji izmedju vas dvoje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2