U narednim danima: Ova DVA zodijaka ce MORATI da se SUOCE  sa BIVSOM LJUBAVI! – NECE ih taj SUSRET USRECITI jer BIVSA LJUBAV ima LOSE NAMJERE!

U narednim danima: Ova DVA zodijaka ce MORATI da se SUOCE sa BIVSOM LJUBAVI! – NECE ih taj SUSRET USRECITI jer BIVSA LJUBAV ima LOSE NAMJERE!

6. kolovoza 2022. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji je za svoju sadasnju ljubavnu srecu mnogo cinio. Uvijek ste bili na strani ljubavi i uvijek ste znali sta zelite, a sta ne. Sa vasim sadasnjim partnerom ste pronasli veliku srecu u kojoj iskreno uzivate.

Ono sto se je u vasoj vezi uvijek isticalo je veliko povjerenje koje imate jedno prema drugom.

Vasa ljubav je posebna, i vi ne dozvoljavate da bilo ko rusi ono sto ste vi sa mnogo ljubavi sagradili. Vasa veza u narednim danima nece ispastati, ali osjecanja vase bivse ljubavi hoce. Naime pred vama su desavanja o kakvim niste mogli ni sanjati. Vas bivsi partner ce pokusati da narusi vasu vezu, jer jos uvijek je ludo zaljubljen u vas.

Mada ste vi krenulo dalje sa svojim zivotom, vas bivsi partner nije.

Njemu ste samo vi u mislila, i njegove namjere nece biti dobre. Najveca zelja je da raskine vezu koju sada imate, ali to mu nece poci za rukom. Vasa ljubav je posebna i vi cete se izboriti za ono sto vam je najvaznije u zivotu.

To je vasa sadasnja veza u koju ste ulozili mnogo.

Vasa bivsa ljubav ce pokusati mnogo toga kako bi vasa veza dosla do raskida, ali to nikome ne moze poci za rukom. Moracete da se suocite sa bivsim partnerom, ali cete mu i jasno dati do znanja da se sa vasom vezom ne moze igrati. Vi ste odlucni i necete tako lako popustiti.

Stranice: 1 2