DNEVNI HOROSKOP za 8.avgust:Vreme je za nove zadatke ali i za nove ljubavi!

DNEVNI HOROSKOP za 8.avgust:Vreme je za nove zadatke ali i za nove ljubavi!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA:

Niste spremni da se mirite sa istinom, a morate. Danas cete morati da saslusate sve sto se ima reci. Nece vam biti lako, jer ono sto cete cuti, zaista bice istina.Ako ste do sada i bezali od cinjenica, stanite!  Vreme je da pogledate istini u oci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA:

Opet sezaljubljujete u istu osobu od koje ste pobegli.Jasno i glasno ste joj rekli da jje kraj i da je ne volite vise. Sta se to desava u vasem srcu, pa opet joj saljete signale obozavanja.I ona ce osetiti da je ovo savrsen dan za ljubav i pomirenje, pa cete biti najsrecniji zodijak.

 

STRELAC:

Vas cilj je da neko dobro procita vase namere, i oceni vase poglede obozavanja. Da procita danecete avanturu, kao sto ste zeleli sadrugima.POkazite da zelite samo nju, od sada pa do vecnosti. I da je to vas cilj i jedina zelja.

 

JARAC:

Ako budete hrabri, ovaj dan vam moze poceti vrlo lepo. Jedan sradnik vam je sve blizi i blizi.Zajedno radite i mada odlicno saradjujete, vec osecate varnice obozavanja.Ovo je savrsen da n za pocetke, zasto se ne prepustite osecanjima srca?

 

VODOLIJA:

Pokusajte da seravnate sa jednom vagom. Ona ce vam dati  snagu i uliti hrabrost koju nemate.Mozdacete bas ovoga dana da osetite moc ljubavi u srcu. I oseticete kako se nicega ne bojite, kada je voljena osoba kraj vas.

 

RIBE:

Dosta ste dugo bili u zabludi i vreme je da saberete sve.Vase zablude su visestruke i kao takve zahtevaju resenja. Od vas seceka da pokazete stav i da podignete glas. Dosta je bilo onako kako mora i kako drugi hoce. Vreme je da bude po vasem!

Stranice: 1 2