IZABERI SIMBOL i saznaj svoju PORUKU DO KRAJA MJESECA!

IZABERI SIMBOL i saznaj svoju PORUKU DO KRAJA MJESECA!

7. kolovoza 2022. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 3)

Ljubav sreca i harmonija. To je ono sto je vama najprece u zivotu. Za ljubav cinite sve, ali vrlo malo dobivate zauzvrat. Svoje srce poklanjate lako i bez razmisljanja o posljedicama.

Vase dobro srce su mnogi iskoristili, i ako ste vi htjeli samo ljubav. Ljubav ste poklanjali ali suze ste dobijali zauzvrat. Cesto ste se upitali zast nemate srece u ljubavi, li nije tacno da vas sreca ne prati.

Vi sve sto radite, radite iz cijelog srca. Kada se zaljubite ne obracate paznju na to da bi mogli biti ranjeni. Ne slusate svoj razum, samo svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vasa poruka do kaja mjesca je budit oprezni. Ponovo cete sresti osobu za kojom cete izgubiti razum. T aosoba ce imati secer na usnama ali otrov na dusi. Njene namjere nece biti iskrene. Vi cete zeljeti ljubav, a ta osoba asamo avanturu. Vi za tako nesto niste spremni, vi zelite iskrenu ljubav.

Pazite kome poklanjate svoej dobro srce. Sanse su velike da bi do kraja ovog mjeseca mogli da ostanete mnogo razocarani. Ne zurite  da pronadjete srodnu dusu, ona ce vas pronaci sama. Od sudbine necete moci pobjeci jer ce vas vasa srodna dusa uskoro sresti. Zato budite strpljivi i pazite kome cete ovaj mjesec pokloniti svoje srce.

Stranice: 1 2