Ovim znacima SRECA u ljubavi nije sudjena; Evo zasto ce mnogo patiti!

Ovim znacima SRECA u ljubavi nije sudjena; Evo zasto ce mnogo patiti!

7. kolovoza 2022. 0 By Maja

Ovim znacima velika ljubavna sreac prosto nije naklonjena. Koliko god se oni trudili srecu u ljubavi nikako da upoznaju. Sve su cinili kako vbi ona pokucala na njihova vrata, ali sudbina sa njima nema najljepse planove.

 

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek nastojao da bude vjeran i neko ko se je uvijek borio za svoju veliku srecu. Zeljeli ste da ostvarite svoje snove sa osobom koja vam znaci sve jer vi ste neko ko je uvijek morao da se suoci sa velikim problemima. Uprkos svemu vi nikad niste prestali da se nadate da ce vam sve krenuti na bolje, jer vi ste zodijak koji je uvijek samo dobro zelio, i koji se je uvijek samo dobru i nadao. Sreca vama nije uvijek bila naklonjena, ali vi ste se trudili koliko je bilo u vasoj moci da ostvarite svoje snove i planove jer zelite da budete sretni . Sreca je za vas samo ukoliko na svojoj strani imate nekoga s kim tu srecu mozete da podijelite, jer  vi samocu ne podnosite.

Ali, nazalost srece u ljubavi necete imati jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi cete u buducnosti upoznati osobu koju cete smatrati svojom velikom ljubavi ali ona ce vas iznvjeriti kao nijedna ljubav do sada. Prosto necete imati srece u ljubavi jer cete svoje srce poklanjati pogresnim ljubavima koje vase iskreno srce nece znati da cijene. Pred vama su velike promjene koje ce vam samo veliku tugu donijeti jer pred vama su desavanja koja ce vam samo razocarenja donijeti. Sve ce da vam krene onako kako ni sami niste mogli da zamislite, ali sudbina ima svoje planove koji ce vas samo velike tuge kostati. Nazalost vi cete morati da se suocite sa samocom jer svoje srce necete tako lako zeljeti poklanjati. Sve ce to biti jedna zivotna lekcija za vas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2