Ponedeljak pred vama donosi ostvarenje zelje samo jednom znaku!

Ponedeljak pred vama donosi ostvarenje zelje samo jednom znaku!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Jako ste nesigurn,i a morali biste biti mnogo odlucniji.Vreme je da se srede neke vase misli koje vas nose i drze u emotivnom haosu. Ovaj dan biste mogli da prvo razbistrite glavu, pa tek onda donesete jednu odluku.

 

BIK

Od vas se ceka da spustite loptu, i da smanjite dozu inata. Vreme je da se okrenete u pravcu koji vas vodi  boljem ponasanju i tpoleranciji. Poceli ste da se ponasate kao da ste zaratili sa celim svetom.Tako ne smete, niti mozete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas  zavisi sta biste  dalje, a moracete se dobro zaloziti.Ako ste se do sada izvlacili, sada cete morati da se date vise. Partner vam jako zamera sto se ponasate kao da je on duzan sve da cini da bude dobro. I sto se ponasate kao da on i ne postoji.

 

RAK

Osecate neku tihu tugu i nostalgiju koja vas kida i lomi. Ne znate zasto ali ne mozete da se otrgnete utisku da ste nesrecni. Mozda sto jos niste sreli svoju srodnu dusu, ali ne slutite sta nosi danas. Danmas je dan da budete srecni, i najsrecniji!

 

LAV

Od vas se otkida tuga i vreme je da pocnete da se radujete. Danas cete joj konacno reci zbogom i vreme je da se sreca useli kod vas. U vase srce ce je doneti  jedna vaga a da i ne slutite koja. Odavno je u vasoj blizini.

 

DEVICA

Ovaj  ponedeljak nece biti samo pocetak nove radne sedmice.Bice to pocetak jednog novog poznastva i ljubavi koja vas ceka. Ovaj dan ce biti prelep pocetak jedne nove emotivne veze, a vi najsrecniji zodijak dana!

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2