Saznajte kakva vas velika desavanja ocekuju dok traju letnji dani!

Saznajte kakva vas velika desavanja ocekuju dok traju letnji dani!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Jos malo vremena cete kaliti svoju odluku koju nosite u sebi.Dok traju letnji dani moracete je izgovoriti pred svima.Tako cete uciniti ono sto odavno niste, a trebali ste daleko pre. Ipak verujte za vazne i lepe stvari nikad nije kasno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Samo od vas ce da zavisi sta cete ciniti za vreme letnjih dana. U vasem slucaju vredi naglasiti, za ostatak letnjih dana.Mnoge ste propustili, pa biste trebali da predjete sa reci na dela. Mnogo pricate i planirate a nista!

 

BLIZANCI

Od vas i vaze  price zavisice neke situacije, jer neke stvari velicate.Nemojte biti uplaseni i misliti samo o sebi, jer se ponasate nerealno. Vreme je da povucete neke poteze, ali od kojih nece zavisiti niko osim vas i partnera.

 

RAK

Imate jos more obaveza kojwe cekaju na  vas i jedan duzi put. Mada biste ga najradje odlozili, nista ne mozete uciniti. U vasem opisu je da morate da obavljate sve nuzno sto ovisi o vama ali i da noisute breme svoje ljubavi.

 

LAV

Kuda polazite ako ne zelitwe napred i sta planirate ako nije vezano za buduce dane? Idete iz dana u dan onako kako  vam dan donese i vreme i raspolozenje. Sve je to lepo, racunajuvci i provod i uzivanja ali sta mislite za dalje?

 

DEVICA

Na vas je vas partner vrsio veliki autoritet, ali osecate da ce da slabi. Kao da gubi kormilo i da se predaje, tako bar sada pokazuje. Da li je to samo njegova trenutna slabost ili mu ponestaje snage da vas drzi pod svojim uzticajem?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2