Saznajte sta su vam pripremile zvezde i da li imate RAZLOGA ZA BRIGU?!

Saznajte sta su vam pripremile zvezde i da li imate RAZLOGA ZA BRIGU?!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi cete se morati  resiti na  jedan veliki i odlucujuci korak.Vama ce do kraja godine da se srede  neki poslovni kontakti.Bice to veza prijatelja  koja ce vam omoguciti dobru zaradu i poslovni uspeh.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Samo ce od vas da zavisi sta cete ciniti do kraja godine, a nesto cete morati. Vreme je da se srede vasi nestabilni koraci i da budete sigurniji.Vi stojite u mestu odavno, a kako indijski horoskop vidi vasa desavanja, nece biti promene.

 

BLIZANCI

Samo da se srede vase misli i sve ce da bude kako valja.Niste realni i mnogo ocekujete od partnera, a on nece vise da trpi. Ponasate se detinjasto i razdrazljivo, i ako ne promenite stav, ovaj horoskop ukazuje da ce se partner da udalji od vas.

 

RAK

Vi ste jako  sigurni u sebe, ali biste menjali neke stvari da mozete.Indijski horoskop vas upozorava  da morate da menjate svoje stavove i da se pocnete boriti za sebe.Krajnje je vreme  da  kazete stop  onima koji vas ponizavaju.

 

LAV

Vasa ce ljubav da traje, i bice vam lepo, ali ne lepo kao sto je sada. I vama ce se desavati neki sitni lomovi, a kako indijski horoskop govori, vi se morate trgnuti. Samo glumite lava,. a kada treba zauzeti stav, vi ga nemate.

 

DEVICA

Od vas  se ceka da budete kao zmaj i da poikazete sve svoju snagu. Pred vama nece biti lak period, ali cete vi morarti da se trudite da olaksatze sebi. Ovaj horoskop vas upozorava da vcam treba mnogo snage i samopouzdanja.

Nastavak na sledecoj strani …

Stranice: 1 2