Saznajte sta su vam pripremile zvezde i da li imate RAZLOGA ZA BRIGU?!

Saznajte sta su vam pripremile zvezde i da li imate RAZLOGA ZA BRIGU?!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da postanete vazni i odvazni i da se tako postavite u drustvu. Ne dajte da misle da ste neznalica, umesto sto ste malo neodlucni.Indijski horoskop savetuje da budete mudri, cak i ako niste sigurni, ostanite neutralni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa ce ljubav do kraja godine da trpi neke malr oscilacije, a vas ce to bacati u vatru.Morate biti razumni i ne smete se ljutiti na sitnice. Imacete posla, kao i svi drugi i probleme, ali ostanite jaki. Horoskop vas savetuje da budete ozbiljniji u svemu.

 

STRELAC

Vase oko  sokolovo ce da zagleda i osvaja svasta nesto, ali nece onu koju voli. Bice vam to kao bumerang sto niste voleli neke, koji si voleli vas. Vreme je da prihvatite da ne moze sve biti vase, i horoskop vas upozorava na skromnost.

 

JARAC

Kuda biste sa svojom  dragom ako ne mozete da dogovorite? Vi biste neke ozbiljnije korake, a vas partner misli o provodu. Po ovom horoskopu, moracete da se mirite sa  nekim svojim odlukama koje cete morati doneti licno.

 

VODOLIJA

Samo jedna osoba zna kako je biti sam, dok se vi sepurite da vam je sve ok. Nemojte da varate sebe da ne patite zbog svadje koju ste imali.Ovaj horoskop upozorava da budete  odredjeni  i da pokazete sad ili nikad, da li volite ili se svetite?

 

RIBE

Vreme je da se do kraja godine odlucite sta cete. Nece vam biti lako jer vas srce vuce napred. Necete da raskidate zbog svadja koje ce biti cesce, ali vas horoskop upozorava da nadjete resenje. Ili da stabilizujete vezu, ili da  je presecete, ali resenje mora biti konacno!

Stranice: 1 2