SUTRA: Ovaj UTORAK bi mogao biti CAROBAN DAN za LJUBAV, RADOST, SRECU i OSMEH!

SUTRA: Ovaj UTORAK bi mogao biti CAROBAN DAN za LJUBAV, RADOST, SRECU i OSMEH!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage danas ce vase kolege na sve nacine pokusavati da vam stvore nervozu, a vi im ne trebate dopustiti da uspeju u svojoj nameri. Vama zapravo danas zvezde nece biti naklonjene pa vas zbog toga ocekuju desavanja koja vam se nece dopasti. Budite stalozene koliko god je to moguce.

SKORPIJA

Drage skorpije danas vas ocekuju nesuglasice sa vasim nadredjenima, ali vas isto tako ocekuju i lepi trenuci na planu ljubavi. Tokom celog dana ce se vase raspolozenje menjati i desavanja koja vas ocekuju danas vam sigurno nece u potpunosti ispuniti ocekivanja.

STRELAC

Dragi strelci danas vam se pruza prilika da resite sve nesuglasice sa vasim partnerom. Naime, vi cete danas biti pod zastitom zvezda i zbog toga nista lose nece moci da vam se dogodi. Iskoristite priliku koja vam se pruza danas, jer ko zna kada ce vam se slicna prilika ponovo ukazati.

JARAC

Dragi jarcevi danas vas ocekuju samo lepi trenuci u kojima cete uzivati. Danas ce vas prosto svi problemi i brige zaobici. Ono sto ce obeleziti dan pred vama bice jedno malo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba, a sa kojim ce vam ona dokazati svoju ljubav.

VODOLIJA

Drage vodolije pred vama dan za zaborav. Naime, vas danas ocekuju brojna negativna desavanja koja vam se ni malo nece dopasti. Brojne nesuglasice vas danas ocekuju kako sa vasim nadredjenima, tako i sa vasim partnerom. Desavanja koja vas danas ocekuju cete samo zeleti sto pre da zaboravite.

RIBE

Drage ribe danas cete na jednom primeru shvatiti da vas bivsi partner nije zaboravio. Ono sto vi takodje ne znate jeste da vas ta osoba zapravo voli kao i onda kada je bila sa vama u vezi. Isto tako je samo pitanje trenutka kada ce se ta osoba ponovo poceti boriti za vas i za vasu ljubav.

Stranice: 1 2