NAJSRECNIJI ZODIJAK za 10.avgust:Rakovima je vreme za novu ljubav!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za 10.avgust:Rakovima je vreme za novu ljubav!

9. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN:

Ne brojite dane, niti desavanja, bila lepa ili losa. Spremni ste da se druzite, radite i tako sve kontinuirano.Mozda ce vas ustaljeni raspored da neko poremeti bas ovog dana. Bice to neka lepa prilika za vas  da se malo oslobodite monotnije.

 

BIK:

Vi ste nezadovoljni ovih dana, ali dana se nesto menja. Planovi koje imate u glavi, mozda ce imati osnova, mada ga nisu do sada imali.Vreme je da se srede  neke nove stvari i da se okrenete lepsim i pozitivnim stvarima. Od vas ce zavisiti kojim.

 

BLIZANCI:

Vas interes u svemu je da nadjete neku ravnotezu. Ona vas  mora usmeriti kako da se ponasate. Za sada morate  da odredite svoje prioritete i  da znate jkako da ih ostvarite. Morate  se malo vise zalagati.

 

RAK:

Vase srce kuca zarom prosle ljubavi a vreme je za novu. Vi svoju proslost morate ostaviti u proslosti i okrenuti se zivotu. Vase srce  kuca za secanja, a morate ih zalediti i okrenuti se novoj ljubavi. Sansa vam je da je danas sretnete.

 

LAV:

Trenutno ste ravnodusni za sve, a verujte da necete biti dalje. Vase raspolozenje ce se znatno promeniti, a za to zahvalite jednom susretu. Vasa zelja je da  ostvarite u vezi, a verujte da je to prilika za vas.  Ovaj dan ce biti idealan za ljubav, za novi pocetak.

 

DEVICA:

Vas stil je da zavedete , pa tek onda smerate sta dalje. Volote kad  mozete ad procenite osobu i da je usmerite kako zamisljate. Vase veze su fatalne, pa ce i danas jedan susret biti takav. Susret koji sledi je  bice vasa prilika za pravu ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2