NAJSRECNIJI ZODIJAK za 10.avgust:Rakovima je vreme za novu ljubav!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za 10.avgust:Rakovima je vreme za novu ljubav!

9. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA:

Kao da  sanjate da vam se desavaju neke lepe stvari! Jednostavno ne zelite ni da zamislite da se vratite u javu, a ne verujuci da je vas san, java. Od danas vam se desava nova ljubavi vreme je za lepe stvari. Sve sto zelite, pocinje vam se ispunjavati.

 

SKORPIJA:

Od vase ljubavi  ce zavsiti sve ono sto se ocekuje. Zato nemojte razocarati partnera koji vas voli i koji ocekuje od vas sve najbolje.Mozete smatrati da ste  od onih koji ce se radovati  i kojima ce ovaj dan da bude prelep.  Sledi vam nesto sto ce vas uciniti najsrecnjim zodijakom.

 

STRELAC:

Vas  stav se kosi sa  onim okolnostima koje morate da prihvatite. Zato se nikada nemojte  zakleti da nesto necete.  Danas sledi samo uverenje da cete morati da popustite ili da se pomirite sa losim posledicama.

 

JARAC:

Vase srecne okolnosti ce vas  naterati da se radujete. Vreme je da se lepe stvari moraju da sacekaju. Jos samo malo, jer ste se vi nacekali mnogo i suvise ste cekali. Vas stav je  da se se postavite kao car da ste docekali.

 

VODOLIJA:

Vi ste  od  onih koji ce se radovati kao nikada u zivotu.  Vreme je da se od ovog dana pocnu desavati lepe stvari. Danas je dan za lepse stvari, i od partnera mozete ocekivati   iznenadjenje.

 

RIBE:

Od vas se ocekuje da pokazete moc i dozu razuma.Vasa situacija nije dobra, ali morate da popravite emotivno polje. Vase  emocije se nose sa  vasim srcem, i vreme je da se  izjasnite. Od vas se ceka da pokazete  sta je  vas prioritet.

 

Stranice: 1 2