Pred ovim zodijacima je PERIOD u kojem NECE POSTICI NISTA  sto su ZELJELI! -SUDBINA  se IGRA sa NJIMA!

Pred ovim zodijacima je PERIOD u kojem NECE POSTICI NISTA sto su ZELJELI! -SUDBINA se IGRA sa NJIMA!

9. kolovoza 2022. 0 By Maja

Sreca nije uvijek svakome naklonjena, a to ce se posebno odraziti na ova dva zodijaka.

Nista im nece polaziti za rukom, mada ce oni prkositi sudbini jer ipak su ovo zodijaci koji nikada ne odustaju.

OVAN

Vi se zaista maksimalno trudite da vam bude bolje u zivotu. Mnogo toga pokusavate kako bi vam krenulo na bolje, ali sudbina kao da se igra sa vama. Sve sto krenete da ucinite na neki nacin krene po zlu.

Inace ste zodijak koji se uvijek bori za ono sto zeli, ali i sami se u zadnje vrijeme  mnogo cemu cudite.

Na poslovnom polju vam je jedan period bilo krenulo bas onako kako ste zeljeli, ali ponovo je losa sreca upetljala svoje prste i vi ste pravili velike poslovne gubitke. To vam je jako tesko palo, jer novac vam je itekako preko potreban.

I u periodu koji je pred vama nece biti nista drugacije.

Sudbina se igra sa vama, i samo vam otezava svakodnevnicu. Vi pokusavate na sve nacine da se izborite za sebe i za svoju srecu, ali sve vam ide naopako. Tako ce biti u danima  koji dolaze, ali vi cete biti uporni da se suprostavite svakoj zivotnoj oluji.

Vi ne dozvoljavate da bilo sta rusi vasu srecu, i to ce vam u jednu ruku i uspjeti, ali losa sreca nece tek tako otici iz vaseg zivota.

Nema sumnje u to da vi to niste zasluzili, ali sudbina je rekla svoje. Pred vama su dani u kojima ce vam biti potrebno mnogo strpljenja i mnogo stabilnosti jer kad krene naopako, bitno je da ostanete jaki i da se usredocite na ono sto je vama bitno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2