Tokom tri naredna dana,ovi zodijaci ce moci da kazu da ih je sreca nagradila za dobrotu…

Tokom tri naredna dana,ovi zodijaci ce moci da kazu da ih je sreca nagradila za dobrotu…

10. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Ovih cete dana biti jako zadovoljni a videcete i zasto. Vasa ljubav ce vas voditi, i pokazati vam najbolji put za vas.Taj put vodi u smeru jedne device koja vas voli. Zasto biste isli za drugima, kada vam se ljubav nudi?

 

SKORPIJA

Poceli ste sa nekim da izlazite, a da jos niste nikome rekli.Zasto krijete tu ljubav, sto niste sigurni vi, ili  sto se plasite hoce li trajati? Budite upozoreni i pokazite da  vasa veza moze da traje i bez tudjeg misljenja.

 

STRELAC

Ako se necete resiti  na odredjene stvari, zasto onda planirate nesto!   Ono sto hocete, morate i da se borite za to.Da se ne potrudite, a da sve bude kako valja, pa to nikada nije moglo. I ako sada ne date sve od sebe, nemojte se uzdati u svoje planove.

VODOLIJA

Vi ste kao i obicno, jako tvrdoglavi i dalje i nikako da popustite. Vase srce kuca u smeru  koji vodi na suprotnu stranu. Ovih dana nece nista ici kako hocete, jer sami zatezete i radite suprotno. Ako zelite bolje, moracete popustiti, jer ovako ste samo na gubitku.

 

RIBE

Vasa paznja je usmerena na jednu vagu.  Od   vas se ocekuje da cinite sve korake prvi, jer je ona i nesigurna i uplasena. Pokazite joj da se ne trebate plasiti ljubavi. I da ce vase srce kucati za njeno, samo ako vam ona pokaze da to i zeli.Spremni ste da je vodite!

Stranice: 1 2