PREDVIDJANJA SUDBINE: Izaberi MAGICNU SOLJICU i saznaj sta se krije-koju ti PORUKU NOSI?!

PREDVIDJANJA SUDBINE: Izaberi MAGICNU SOLJICU i saznaj sta se krije-koju ti PORUKU NOSI?!

13. kolovoza 2022. 0 By Maja

SOLJICA BROJ 1)

Ako pocnemo da se vracamo u tvoju proslost, tu se je desavalo mnogo toga sto ti nisi zasluzio. Tebe je zadesila velika nepravda koja te je dugo pratila. Ti si bice koje je uvijek posteno islo svojim pute, ali losi ljudi su dobro uradili svoj posao i mnogo toga loseg ti naslutitli.

Mnogo si povjerenja dao ljudima koji to nisu zasluzili. Ti si osoba koja zeli da vjeruje da je svako dobar kao ti.Ali da to nije tako proslost ti je pokazala. Do sada si mogao postici mnogo vise da si vise vjerovao u sebe nego u druge.

Soljica koju si izabrao ima poruku za tbe koje se moras poceti pridrzavati ukoliko zelis da ti krene u zivotu. Vjeruj u sebe i ne poklanjaj svoje povjerenje svakome. Ti imas veliku snagu u sebi da postignes mnogo, sve je do tebe i do tvoje volje.

Ne plasi se sta ce drugi o tebi pomisliti, vec se bori za svoju srecu i do onoga do cega ti je stalo. Tvoja proslost nije bila lednostavna, ali ti svoju buducnost mozes okrenuti na bolje.

 

SOLJICA BROJ 2)

Ti si osoba koja se za svaki svoj dinar posteno bori. Istina je da ti nije uviejk lako, ali ti nemas namjeru odustati. Ti si razumna osoba koja zna da se u svom zivotu za sve mora boriti. Ne ocekujes nista od drugih,ti vjerujes samo sebi. Mnogo se trudis da postignes kvalitetniji zivot i tebi ce to i poci za rukom ukoliko budes pratio jedno jednostavnop ptavilo. Soljica koju si izabrao ce da ti oda tajnu kako da postignes vise.

Ti moras prestati da poturas svoja ledja za male novce. Prestani da podcjenjujes svoju vrijednost, vec se zauzmi za sebe. Ne dozovli ljudima da koriste tvoju dobrotu, i prestani da preuzimas tudje obaveze.

Ti ces postici mnogo ukoliko pocnes vise da cijenis sebe. Mnogo toga ces ostvariti ako nekim osobama dokazes da ti kao prvo postujes sebe i da to isto ocekujes i od njih.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2