Izaberi jedno GODISNJE DOBA i saznaj sta ti subina predvidja: Jedno je ZNAK VELIKOG BOGATSTVA!

Izaberi jedno GODISNJE DOBA i saznaj sta ti subina predvidja: Jedno je ZNAK VELIKOG BOGATSTVA!

14. kolovoza 2022. 0 By Maja

1.  ZIMA

Vi ste osoba koja se je uvijek borila za svoju srecu i koja se iste nikada nije  zeljela odreci. Uvijek ste se borili za svoju srecu jer samo na sebe ste se mogli oslanjati. Nikad niste zeljeli da se odreknete svoje srece bez obzira sto vam je sreca cesto okretala ledja. Nikad niste zeljeli da se pomirite samo sa tugom i tuga vama nece biti ni sudjena.Izabrali ste godisnje doba zimu sto ce vam samo veliku srecu donijeti. Vama ce poci za rukom da ostvarite sve svoje snove i planove jer ce sreca da vas u blizoj buducnosti prati na svakom koraku. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu  u zivotu donijeti. Problemi koji su vas do sada pratili odlaze iz vaseg zivota i sve ce da vam krene  samo na bolje. Pred vama su promjene koje ce vam samo dobro donijeti i koje ce vam mnogo toga omoguciti.

 

2. PROLJECE

Vi ste osoba vedre naravi i neko ko uvijek nastoji da vjeruje samo u dobro. Koliko god vam ponekad tesko bilo, vi ne prestajete da se nadate svojoj sreci. Zelite naravno da vam sve krene na bolje, ali u vasem zivotu do sada sreca i nije bila mnogo naklonjena.  Vi ste nastojali da vam sve krene onako kako ste zeljeli, jer niste osoba koja ce se ikada odreci svoje srece. Zelite da vam sve krene na bolje , i to ce se i desiti. Mnogo toga ce vam krenuti bas onako kako ste vi to uvijek zeljeli. Sreca ce vam biti naklonjena kao nikad do sada jer pred vama ce biti desavanja koja ce vam omoguciti samo sretne dane. Bicete sretni jer cete uspjeti da ostvarite svoje snove i planove.

 

3. LJETO

Nije vam uvijek lako ali vi nastojite da se izborite za ono sto vam je u zivotu bitno. Nikad vam nije bilo tesko da se borite za svoju srecu jer vi ste zodijak koji nikad ne odustaje. Zelite srecu u svom zivotu ali ona kao da zna kada da vam okrene ledja. Nije vam uvijek lako , ali slika ljeta koju ste izabrali samo vam dobro donosi. Pred vama su promjene koje ce vam znaciti mnogo i koje ce vam samo veliku srecu donijeti.

 

4. JESEN

Izbarali ste jesen sto znaci da ce vam ova slika najvise srece donijeti. Vi ste uvijek nastiojali da se izborite za svoju srecu jer vi ste neko prema kome zivot nije uvijek bio samo posten. Nikad niste zeljeli da se pomirite sa problemima koji su vas do sada pratili, posebno novcana sreca vam nije bila naklonjena

.Vi ste uvijek zeljeli da ostvarite sto vise u vasem zivotu jer ste neko ko se je uvijek oslanjao samo na sebe. Novcana sreca vam stize i mijenja sve iz korijena samo na bolje. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Pred vama su promjene koje vam samo dobro donose.Velika sreca ce vam biti naklonjena i vi za novcane probleme vise necete znati.