MORE TUGE: Izaberi more i saznaj ZASTO ces se RAZOCARATI do KRAJA GODINE?!

MORE TUGE: Izaberi more i saznaj ZASTO ces se RAZOCARATI do KRAJA GODINE?!

14. kolovoza 2022. 0 By Maja

MORE BROJ 1)

Ti si bice koje u svakoj osobi trazi samo njenu dobru stranu. Ti ne podnosis podlost i osobe koje drugima misle zlo. U svakome gledas da pronadjes nesto dobro, i upravo to te na kraju najvise razocara. Ne postoji u svakome toliko dobrote kao u tebi. Ne misli svako cistim srcem kao ti, to ti tesko pada da shavtis jer si i previse dobra osoba.

Ti imas mnogo povjerenja u neke ljude koje bi bilo najbolje zaobici. Naravno da to ne zelis cuti, jer ti vidis samo dobro, ali neki od njih ce te do kraja godine mnogo razocarati. Posebno jedna osoba sa kojom dijelis sve svoje tajne.   Njoj slijepo vjerujes jer ona te nikada nije razocaral, ali na zalost to ce se promijeniti.

Do kraja godine ces biti razocaran u lazno prijateljstvo koje si ti smatrao iskrenim. Ta osoba ce uciniti nesto sto cete mnoog povrijediti, jer ce tvoje tajne biti izlozene drugima.

 

MORE BROJ 2)

Malo ti je potrebno da budes sretan, jer si ti jedna vrlo skromna dusa koja ne trazi mnogo od zivota. Za sbe zelis samo onoliko koliko ti je potrebno da zivis jedan normalan zivot. Nikada nisi zahtjevao da ti neko nesto pokloni, za sve si se sam borio. Ponosna si osoba koja se bori za svaki svoj tesko zaradjeni dinar.

Ti si previse dobro bice, koje uvijek zeli svakome pomoci. Da tvoju dobrotu neki ljudi samo korise, to ne primjetis. Mada i za sebe jedva postizes dovoljno, ti si uvijek spreman da pomognes drugima. Dajes mnogo od sebe osobama koje nisu ni zasluzile tvoju paznju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2