Niko kao OVAJ znak NE ZNA da POKAZE LJUBAV – jer on samo zeli da VOLI i BUDE VOLJEN!

Niko kao OVAJ znak NE ZNA da POKAZE LJUBAV – jer on samo zeli da VOLI i BUDE VOLJEN!

21. kolovoza 2022. 0 By Lala

DEVICA

Ovo je znak koji zna sta zeli i koji  nikada i ni u kom slucaju nece pozeleti s da dobije sve. Dakle, ovo je znak kojem je jako malo  potrebno za srecu i ono sto moramo da naglasimo jeste da je ovo  osoba koja ume da voli. Ume da  razume,da podrzi i da saslusa. Da uvek i na svaki moguci nacin dokaze  svoju ljubav  – i to  bas onda  kada je najteze.

Devica je znak koji je sam po sebi miran. Ona nema  potrebu da bude u centru paznje. Nema potrebu da  se   o njoj mnogo prica. Jer, ona prosto zeli da voli, da bude voljena, i da kraj sebe ima prave ljude.

Jako je vazno da kazemo da je devica neko ko ne voli avanture. Ona je mirna,  ona je povucena, ona je neko ko zna sta zeli i  ko ume da se   za to bori.

Ljubav joj je uvek na prvom mestu i jako je ponosna na to. Kad se   zaljubi za voljenu osobu daje sve ali moramo da kazemo da je ovo znak  koji takodje sve to ocekuje   zauzvrat.

Nikad i ni u kom slucaju vas devica nece   izdati.  Nemojte nikad zaboraviti da je ovo osoba koja ima dusu kakva se samo moze pozeleti.     Moze se reci da je ovo jedan od najboljih prijatelja  koje mozete imati.

Svaka tajna koju joj kazete kod device ce biti  bezbedna ali ona isto tako ocekuje    da  ljudi prema njoj  budu posteni i da igraju fer.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2