Ovi dani TESKO PADAJU RAKOVIMA,  Vage su SRECNIJE NEGO IKADA,  Lavovi  umorni…

Ovi dani TESKO PADAJU RAKOVIMA, Vage su SRECNIJE NEGO IKADA, Lavovi umorni…

21. kolovoza 2022. 0 By Maja

RAK

Vi ste poznati kao zodijak koji nikada nece odustati od svojih namjera. Mnogo cinite za svoju srecu, jer jako vam je bitno da postignete svoje  namjere. Ne ide vam uvijek onako kako ste zeljeli, ali nikada necete ni pomisliti na to da odustanete. Uporni ste i zelite da ostvarite posebno svoje poslovne planove.

Vi uvijek znate sta zelite, i nikada se ne plasite da se suocite i sa teskim vremenima.

U danima koji su pred vama upravo ta teska vremena nastupaju. Poslovna sreca vam nece biti mnogo naklonjena sto ce vas mnogo uznemiriti. Ali svaki izazov vama samo daje snagu da nastavite dalje. Jos jaci i odlucniji, sve dok ne ostvarite ono sto ste zeljeli. Pred vama su teski dani u kojima vam nece biti lako, ali vi cete se za svoju srecu jos izboriti.

 

LAV

Uvijek ste bili ispred drugih. Nikada niste dozvolili da se neko petlja u vase snove, jer vi znate sta zelite, i niko vam ne moze reci da nesto ne mozete postici. Upornost je uvijek bila vasa jaca strana, jer bi nikada niste odustajali.

Uvijek ste se nadali samo dobru, ali u danima koji dolaze vi cete  osjetiti veliki umor.

Prosto ce vam svega biti preko glave. Poslovnih obaveza cete imati mnogo, to ce vas posebno nervirati. Na polju ljubavi vi cete morati da se suocite sa problemima koji vam trenutno zaista nisu potrebni. Dani koji dolaze od vas ce zahtijevati mnogo.

Mada ste vi zodijak koji uvijek pokusava da ostvari ono do cega mu je stalo, u narednim danima necete imati volje ni za cim.

Prosto nailazi jedan period koji ce jako lose utjecatina vas. Uvijek ste vazili za nekoga ko se bori do zadnje, ali ne u danima koji su pred vama. Iz nekog razloga necete imati volje da bilo sta postignete sto ste naumili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2