Sreca prati ova DVA ZODIJAKA jer su uvijek stajali na POSTENOJ STRANI ZIVOTA!

Sreca prati ova DVA ZODIJAKA jer su uvijek stajali na POSTENOJ STRANI ZIVOTA!

21. kolovoza 2022. 0 By Maja

BIK

Poznat kao veliki covjek velikog srca, bik je i bice koje je cijeli svoj zivot gradio na postenju. Nikada se ovaj zodijak nije sluzio lazima ili prevarama. Njegov put je uvijek bio posten je ron je bice koje se je odlucilo za dobro.

Mada je bik svjestan da ga njegova dobrota i mozda nece dovesti daleko, on se zbog toga nece promijeniti. Nikada se ovaj zodijak nije plasio istine. On mozda nema sve sti pozeli, ali cijeni sve sto ima i toga se ne stidi.

Nekima su materijalne stvari na prvom mjestu, ovom zodijaku to nikada nisu bile. Njegova sreca nikada nije zavisili o novcu, njegova sreca zavisi od srece ljudi koje on voli.

Za njih cini sve, bez obzira na sve nevolje koje ga zadese, on se bori za ljude  koje voli.  Mada i on ponekad pomisli da bi za njega bilo bolje da je krenuo dugim putem, na kraju dana se ne kaje sto je izabrao postenje.

Sreca ce njega u zivotu pratiti, jer bik nikada nije nikome naudio. On je bice koje zasluzuje da samo bude sretno, jer je njegov put mozda tezi, ali je protkan postenjem i ljubavlju.

Ovg zodijaka do kraja godien ocekuju veci novcani dobitici koji ce mu njegov zivot mnogo olaksati. Mada ne pati za novcem, on mu je ipak preko potreban. Novca ce ovaj zodijak imati i previse jer zna da cijeni svoju srecu. Pohlepa nije nesto sto ce njega nadvadati, on je bio i ostao skroman i posten.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2